Ποιός θα βάλει το γκολ των €15 000 000;

Υπάρχουν πολλές οπτικές γωνίες για να προσεγγίσει κανείς το Σλάβια - ΑΠΟΕΛ και μια από αυτές "δείχνει" πως αν οι πρωταθλητές μας πετύχουν ένα γκολ μέσα στην Τσεχία, θα βρεθούν στους ομίλους του Champions League και θα εξασφαλίσουν αυτόματα πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Ο Γιώργος Δώνης το είπε πως η ομάδα του θα πάει εκεί με στόχο να σκοράρει. Με βάση την ειλικρίνεια και την ευθύτητα στις μέχρι σήμερα δημόσιες τοποθετήσεις του, εκτιμούμε πως αυτή την δήλωση θα την κάνει πράξη και στο γήπεδο με την τακτική του. Το ζητούμενο, λοιπόν, δεν είναι να χάσει το ΑΠΟΕΛ με 1-0 ή να πάρει ισοπαλία 0-0, αν και αυτά τα σενάρια θα ήταν επίσης... ιδανικά.

Το ζητούμενο είναι ένα γκολ. Αν έρθει, το ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να χάσει με 4-1 για ν' αποκλειστεί. Πράγμα απίθανο με βάση όσα είδαμε στο πρώτο παιχνίδι. Όσο "απίθανο" μπορεί να είναι κάτι στο ποδόσφαιρο, εν πάσει περιπτώσει...

Θα είναι ένα γκολ που θα αξίζει πάνω-κάτω 15 εκατομμύρια ευρώ αφού περίπου τόσα θα κερδίσει το ΑΠΟΕΛ ως μπόνους, έσοδα εισιτηρίων, χορηγών κλπ... Περιττό να πούμε πως το κίνητρο για τον κάθε παίκτη που θ' αγωνιστεί, θα είναι κυριολεκτικά όσο πιο μεγάλο γίνεται.