Ανακοίνωσε Νικόλα Στυλιανού

Νέος προπονητής ο Νικόλας Στυλιανού στο τμήμα κολύμβησης του ΑΠΟΕΛ.

Η ανακοίνωση:

Το Τμήμα Κολύμβησης του ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Προπονητή Νικόλα Στυλιανού. 

Η πρόσληψη του μέχρι πρόσφατα Βοηθού Προπονητή του ΝΟ Λεμεσού Νικόλα Στυλιανού στην θέση του Επικεφαλής Προπονητών της κολυμβητικής ομάδας του ΑΠΟΕΛ αποτελεί μέρος του νέου αγωνιστικού προγραμματισμού που έχει σχεδιαστεί. 

Ο Νικόλας Στυλιανού ξεκίνησε την κολύμβηση στα 9 του χρόνια, ενώ από 11 χρονών και για περιόδο δέκα χρόνων λάμβανε μέρος σε Διεθνής Αγώνες εκπροσωπώντας την Εθνική Κύπρου. Σπούδασε PhysicalEducationandSportsScience στην Ουγγαρία αποκτώντας Δίπλωμα και Μεταπτυχιακό ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα Προπονητή Κολύμβησης αναγνωρισμένο από το IOC (InternationalOlympicCommittee).Μετά την επιστροφή του από τις σπουδές εργάστηκε για 5 χρόνια σε ιδιωτικό γυμναστήριο στο οποίο ασχολήθηκε στο τομέα των εκμαθήσεων καθώς επίσης και σε αγωνιστικό τομέα με συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας. Το 2012 διετέλεσε προπονητής στον Ναυτικό Όμιλο Κωνστάντιαςενώ από τον επόμενο Σεπτέμβριο ανάλαβε χρέη ως βοηθός προπονητή στον Ναυτικό ‘Όμιλο Λεμεσού συνεχίζοντας την αγωνιστική πλευρά της κολύμβησης.

Ο ΑΠΟΕΛ εύχεται κάθε επιτυχία στον Νικόλα Στυλιανού στα νέα του καθήκοντα και πολλές επιτυχίες για το Τμήμα. 

Παράλληλα, το Τμήμα Κολύμβησης τους ΑΠΟΕΛ θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια την Προπονήτρια Κολύμβησης κα Τόνι Μίτοβα για όλα όσα έχει προσφέρει στο Τμήμα τα τελευταία χρόνια.