"Πάμε για ένα πολύ μεγάλο στόχο"

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στα ΜΜΕ από το αεροδρόμιο πριν την πτήση για την Τσεχία. Το www.kerkida.net σας μεταφέρει όσα είπε ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ...

Αρχικά: "Πάμε για ένα πολύ μεγάλο στόχο, τον μεγαλύτερο που έχει να στοχεύσει Κυπριακή ομάδα. Έχουμε να διαχειριστούμε το 2-0 και προσδοκούμε ο ΑΠΟΕΛ να δείξει στον αγωνιστικό χώρο την συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου και να συνδυάσουμε ένα δεύτερο αποτέλεσμα για την πρόκριση".

Αν υπάρχει φόβος πως η Σλάβια ίσως κάνει ένα αντίστοιχο πρώτο ημίχρονο όπως το ΑΠΟΕΛ: "Δεν είναι θέμα φόβου, πρέπει να παρουσιάσουμε συνέπεια. Το παιχνίδι στη Λευκωσία καθορίστηκε από το γρήγορο προβάδισμα και θέλουμε να δούμε έναν ΑΠΟΕΛ που θα ελέγξει το παιχνίδι και θα διασφαλίσει την άμυνά του αλλά και να είναι απειλητικός μπροστά".

Ενημέρωση, φωτογραφίες, βίντεο, δηλώσεις, παρασκήνια... όλα μέσω της ιστοσελίδας μας σε επιχορήγηση της Bet On Alfa και του «Alexander College/University of the West of England the highest ranking UK University offering degrees in Cyprus».