Διπλή ευκαιρία Χ2 για το ΑΠΟΕΛ με απόδοση 2.26 στη Bet on Alfa

Έχοντας το 2-0 στις αποσκευές του από το πρώτο ματς που έγινε στο ΓΣΠ, το ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στη Τσεχία και απόψε, στις 21:45 κόντρα στη Σλάβια Πράγας θα διεκδικήσει την είσοδο του στους ομίλους του Champions League.

Ματς το οποίο στις στοιχηματικές επιλογές, έχει σαν φαβορί τους Τσέχους, με απόδοση 1.60 στο κουπόνι της Bet on Alfa για να πάρουν τη νίκη μέσα από το 90λεπτο που θα αντιμετωπίσουν τους πρωταθλητές Κύπρου.

Αν πιστεύετε πως μπορεί το ΑΠΟΕΛ να πάρει το διπλό μέσα στην Πράγα, η απόδοση του είναι ιδιαίτερα ψηλή, καθώς προσφέρεται στο 5.60, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι στο 3.80. Στο 2.10 προσφέρεται στο κουπόνι της Bet on Alfa η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στην αποψινή αναμέτρηση, στο 2.10 είναι η απόδοση για το over 2.5 goals και στο 1.75 για το under 2.5 goals. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η απόδοση για διπλή ευκαιρία Χ2 του ΑΠΟΕΛ μέσα στην Πράγα. Αν πιστεύεις ότι οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν θα χάσουν από τη Σλάβια, η απόδοση στο κουπόνι της Bet on Alfa είναι στο 2.26. 

Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net θα μεταφέρει κοντά σας όλα όσα θα γίνουν στην έδρα της Σλάβια, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα, με τη χορηγία της Bet on Alfa. Με live ενημέρωση για τον αγώνα λεπτό προς λεπτό, δηλώσεις των προπονητών, ποδοσφαιριστών και παραγόντων, παρασκήνια και όσα δεν θα δείξουν οι κάμερες, φωτορεπορτάζ, βίντεο και άλλα πολλά. 

H Bet on Alfa προσφέρει στο σημερινό της κουπόνι αποδόσεις για όλα τα ματς για τα play offs του Champions League. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΤΗΣ BET ON ALFA