ΣΧΟΛΙΟ για Ρεάλ: "Η γκέλα με Λεβάντε, η διαφορά με πέρσι και η άσχημη συγκυρία"

Η Ρεάλ Μαδρίτης, αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ δεν μπόρεσε να επανέλθει στις νίκες στο Ισπανικό πρωτάθλημα, φέρνοντας δεύτερη σερί ισοπαλία στο «Μπερναμπέου», αυτή την φορά με την Λεβάντε. Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net επικοινώνησε με τον συνάδελφο Βόρι Καραγιάννη ο οποίος μετέδωσε το παιχνίδι για λογαριασμό της Primetel και του ζητήσαμε να μας σχολιάσει γενικότερα την προσεχή αντίπαλο του ΑΠΟΕΛ…

«Ο Ζιντάν θεωρεί ότι πρέπει να ξεκουράζει ποδοσφαιριστές όταν του δίνεται η ευκαιρία και κάνει συχνά ροτέισον. Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν μια τέτοια ευκαιρία, λόγω του ότι πολλοί ποδοσφαιριστές προέρχονταν από υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες.

Με τον Μπενζεμά τραυματία, στην κορυφή αγωνίστηκε ο Μπέιλ αφού έλειπε και ο Ρονάλντο. Με το ΑΠΟΕΛ όμως επιστρέφει ο Πορτογάλος και σίγουρα θα πάρει την θέση του σέντερ φορ.

Η συγκυρία δεν είναι καλή για το ΑΠΟΕΛ. Είναι πρεμιέρα στους ομίλους και μια ομάδα όπως η Ρεάλ, κάτοχος του θεσμού θέλει να ξεκινά νικηφόρα. Παράλληλα προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες στην έδρα της, σίγουρα δεν θέλει να αφήσει περιθώρια για να τριτώσει το κακό. Στο χθεσινό παιχνίδι είχε την ευκαιρία να… λουφάρει, έγινε το ροτέισον αλλά δεν της βγήκε. Με το ΑΠΟΕΛ δεδομένα ο Ζιντάν θα παρατάξει βασική εντεκάδα και θα ψάξει άνετη νίκη με καλή εμφάνιση.

Στην άμυνα δύσκολα θα υπάρξουν αλλαγές. Ράμος – Νάτσο στα στόπερ, αφού ο Βαράν δεν είναι έτοιμος. Γι’ αυτό και δεν μπορεί ο Ζιντάν να ξεκουράσει τον Καρβαχάλ, αφού ο Νάτσο είναι η δεύτερη επιλογή για την θέση του δεξιού μπακ αλλά με τον Βαράν εκτός, είναι απαραίτητος για το κέντρο της άμυνας. Φυσικά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο για να έχουμε πιο ξεκάθαρη εικόνα για την εντεκάδα, μήπως προκύψουν τραυματισμοί.

Μια σημαντική διαφορά σε σχέση με την περσινή ομάδα, είναι στο μπακ απ στην θέση του σέντερ φορ. Πίσω από τον Μπεντζεμά, πέρσι υπήρχε ο Μοράτα ο οποίος φέτος αποχώρησε και δεν αποκτήθηκε άλλος παίκτης στην θέση του. Υπάρχει ο μικρός ο Μπόρχα Μαγιοράλ και φυσικά ο Ρονάλντο, σαν εναλλακτική θέση πέραν από αυτήν στο αριστερό άκρο.

Γενικότερα, το αποτέλεσμα δεν εξαρτάται από το ΑΠΟΕΛ. Τα αρνητικά αποτελέσματα δημιούργησαν ανάγκη στην Ρεάλ για ένα καλό παιχνίδι. Αν ο αγώνας γινόταν μετά από νικηφόρα και άνετα αποτελέσματα της Ρεάλ, ίσως να μην υπήρχε το τόσο μεγάλο κίνητρο».