Ανώμαλη προσγείωση (Δεν του βγαίνει το rotation)

Το ΑΠΟΕΛ εδώ και πολλά χρόνια το παίζει σε δύο ταμπλό... Πρωτάθλημα και Ευρώπη είναι σχεδόν μόνιμα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των πρωταθλητων. Σάββατο στο Αμμόχωστος, Τετάρτη στο Μπερναμπέου, Δευτέρα στο (άδειο) ΓΣΠ... ήταν η τελευταία πολύ δύσκολη διαδρομή.

Οι γαλαζοκίτρινοι συνήθως τα καταφέρνουν πριν τον αγώνα της Ευρώπης. Το ποσοστό με τα νικηφόρα παιχνίδια πριν ταξιδεύσει είναι 9/10. Αντίθετα στην επιστροφή είναι συνήθως οι δυσκολίες. Κάπως έτσι την πάτησε και ψες.

Το ΑΠΟΕΛ ήταν μέτριο σε μεγάλο διάστημα, ανέτοιμο να μπει στο κλίμα των αναγκών της συνάντησης με την Ανόρθωση, μία καινούργια ομάδα με έμπειρους ποδοσφαιριστές. Ο Δώνης επιχείρησε μέσω Rotation να πετύχει τον στόχο της νίκης. Ωστόσο επαναλήφθηκε το χιλιοειπωμένο στο ΑΠΟΕΛ. Πως... οι αλλαγές κυρίως παικτών-κλειδιά δεν φέρνουν το ποθούμενο. Άλλωστε φάνηκε η διαφορά όταν πέρασαν στο γήπεδο οι... απαραίτητοι Μοράις και Αλωνεύτης. Για 25 περίπου λεπτά η εικόνα ήταν διαφορετική.

Δεν βγαίνει το rotation στο ΑΠΟΕΛ... Και στο παρελθόν όσοι προπονητές επιχείρησαν κάτι τέτοιο συνήθως δεν είχαν καλά αποτελέσματα. Λίγες μέρες μετά την... γιορτή στη Μαδρίτη στο ΑΠΟΕΛ η προσγείωση ήταν ανώμαλη, έφερε την πρώτη ήττα και συνάμα χάλασε την διάθεση όλων. Όπως ο Δώνης εύστοχα είπε... η ήττα σίγουρα μας πονάει όμως μέσα απ' τις ήττες μαθαίνεις πράγματα. Προφανώς μετά τον επόμενο ευρωπαικό αγώνα θα είναι και ο ίδιος... προσεκτικός ως προς τις αλλαγές κάποιων ποδοσφαιριστών σχετικά με το αρχικό σχήμα.