Αυτός είναι...

Όταν ένας ποδοσφαιριστής είναι ποιοτικός με μία και μόνο ενέργεια-επινόηση μπορεί να ξεχωρίσει ακόμη και όταν ένα παιχνίδι πάει στραβά ή γενικότερα η ομάδα δεν έχει καλή απόδοση. Τέτοιους χρειάζονται οι ομάδες και αυτός είναι ο Ρόναλντ Σαλαϊ για το ΑΠΟΕΛ.

Στο ντέρμπι με τον Ανόρθωση που κατά γενική ομολογία οι γαλαζοκίτρινοι δεν παρουσιάστηκαν αγωνιστικά ''φρέσκοι'' όμως ο Ούγγρος απέδειξε ότι στα δύσκολα μπορεί να πάρει πρωτοβουλίες βγάζοντας το κάρο από τη λάσπη. 

Στα χρονικά σημεία που ομάδα δυσκολευόταν να βγει στην επίθεση οργανωμένα,  προτάσσοντας τα πλούσια του αγωνιστικά χαρακτηριστικά  πήρε φάσεις πάνω του και αν ήταν μάλιστα λίγο  πιο τυχερός θα χριζόταν και σκόρερ (αποκορύφωμα φυσικά το δοκάρι στο 74’). Ήταν με διαφορά ο πιο επικίνδυνος ποδοσφαιριστής αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που τον είδαμε να ταλαιπωρεί την αντίπαλη άμυνα ώστε ν’ ανοίξουν χώροι για γκολ. 

Με απλά λόγια, επιβεβαίωσε πάλι τις πολύ καλές συστάσεις που τον συνοδεύουν. 

…και αυτά είναι μόνο αρχή καθώς όλα δείχνουν πως με την πάροδο του χρόνου θα γίνεται ακόμη καλύτερος προσφέροντας στα μέγιστα στο δρόμο προς των επίτευξη των υψηλών στόχων που διεκδικεί ο σύλλογος.