Άρης-ΑΠΟΕΛ και Β’ κατηγορία στην Bet on Alfa

Με το ματς ανάμεσα στον Άρη και το ΑΠΟΕΛ το οποίο θα γίνει στο Τσίρειο στάδιο και θα αρχίσει στις 19:00, ανοίγει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας.

Ματς το οποίο προσφέρει στις επιλογές της η Bet on Alfa, τόσο στα 56 πρακτορεία που διαθέτει Παγκύπρια, όσο και online στο www.betonalfa.com.cy. 

Επίσης η Bet on Alfa είναι η μοναδική στοιχηματική εταιρεία στην Κύπρο που προσφέρει αποδόσεις για το πρωτάθλημα Β’ και Γ’ κατηγορίας Κύπρου. Υπάρχει μάλιστα δράση σήμερα με το ματς Καρμιώτισσα-ΑΕΖ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας. 

Αρχίζοντας από τον αγώνα Άρης-ΑΠΟΕΛ, οι φιλοξενούμενοι προβάλλουν σαν το μεγάλο φαβορί με την απόδοση του διπλού να είναι στο 1.35. Στο 8.00 προσφέρεται η νίκη του Άρη και στο 4.60 το ισόπαλο αποτέλεσμα. Το over 2.5 goals προσφέρεται στο 1.55, το under 2.5 goals στο 2.20 και η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο 1.85. 

Όσον αφορά το ματς Καρμιώτισσα-ΑΕΖ που θα γίνει στο ουδέτερο ΓΣΖ, φαβορί για τη νίκη είναι οι τυπικά γηπεδούχοι με απόδοση 1.40. Το διπλό για νίκη της ΑΕΖ προσφέρεται στο 6.00 και το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 4.00. Το over 2.5 goals προσφέρεται στο 1.55 και το under 2.5 goals στο 2.15, ενώ στο 1.70 είναι η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. 

Προσφέρονται επίσης και άλλες πολλές επιλογές, για τις αναμετρήσεις του κυπριακού πρωταθλήματος στις οποίες μπορείτε να παίξετε πιο εύκολα από ποτέ. 

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. 

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.