Με την ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ που δίνει το ΓΣΠ μπορεί…

Όσο παράδοξο, φιλόδοξο ή ευσεβής πόθος κι αν ακούγεται για κάποιους το ΑΠΟΕΛ έχει αποδείξει ότι στις ευρωπαϊκές βραδιές του ΓΣΠ έχει σοβαρές πιθανότητες για θετικό αποτέλεσμα ακόμη και κόντρα σε συλλόγους υψηλότερου επιπέδου.  Κι’ όμως αυτό το δεν είναι αυθαίρετο συμπέρασμα αλλά ρεαλισμός αφού αυτό μας έκανε να πιστεύουμε ότι μπορεί… 

Μπορεί βάσει αποτελεσμάτων στο πρωτάθλημα να μην παρουσιάζεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ωστόσο με την αυτονόητη συγκέντρωση-αυτοπεοίθηση είναι σε θέση να διεκδικήσει τον πρώτο κέρδος στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Επάνω σε αυτόν τον άξονα εξάλλου στήριξε  και τις τοποθετήσεις του ο Γιώργος Δώνης για το τι πρέπει να γίνει ώστε η ομάδα να τα καταφέρει: ''Είμαστε ρεαλιστές και ξέρουμε ότι η Τότεναμ είναι καλύτερη ομάδα. Το βασικό στο πλάνο μας είναι ναι μεν η οργάνωση μας αλλά περισσότερα πράγματα με την μπάλα σε σχέση με στην Μαδρίτη. Η αυτοπεποίθηση σε ότι αφορά την δημιουργία θα παίξει καθοριστικό ρόλο''. 

Πάντως, να σημειωθεί ότι στα δύο τελευταία παιχνίδια οι γαλαζοκίτρινοι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν χάνοντας με 1-0 από την Ανόρθωση και φέρνοντας ισοπαλία 0-0 με τον Άρη. Μάλιστα στο τελευταίο παιχνίδι με την Λεμεσιανή ομάδα έφτιαξαν 16 τελικές, εκ των οποίων μόλις οι 2 κατέληξαν εντός εστίας. 

Απέναντι στην πανίσχυρη Τότεναμ, δεδομένα δεν θα φτιάξουν ευκαιρίες με την ίδια άνεση και δεν θα έχουν 16 τελικές. Γι’ αυτό και στις λίγες ευκαιρίες που θα τους δοθούν, οι ποδοσφαιριστές του Ελλαδίτη τεχνικού θα πρέπει να είναι έτοιμοι και να μην τις… σπαταλήσουν.