ΑΠΟΕΛ-Τότεναμ με φουλ επιλογές στη Bet on Alfa

Το Champions League επιστρέφει με διήμερη δράση, Τρίτη και Τετάρτη με κυπριακό και ελληνικό ενδιαφέρον λόγω των αγώνων ΑΠΟΕΛ-Τότεναμ και Γιουβέντους-Ολυμπιακός Πειραιώς. Όλη η δράση παίζει και στη Bet on Alfa, τόσο στα 56 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια, όσο και online στο www.betonalfa.com.cy. 

Προσφέρεται μεγάλη γκάμα επιλογών και μπορείτε να βρείτε ότι θέλετε μέσα από το κουπόνι της Bet on Alfa. Στις κύριες κατηγορίες για τον αποψινό αγώνα ανάμεσα στο ΑΠΟΕΛ και τη Τότεναμ που θα γίνει στο ΓΣΠ και θα αρχίσει στις 21:45, φέρουν φαβορί για τη νίκη την αγγλική ομάδα με την απόδοση του διπλού να είναι μόλις στο 1.40. Αν το ΑΠΟΕΛ κάνει τη μεγάλη έκπληξη και φτάσει στη νίκη κόντρα στη Τότεναμ, η απόδοση είναι στο 7.90, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρεται στο 4.80. 

Στο 1.80 είναι η απόδοση για το over 2.5 goals και στο 2.05 το under 2.5 goals, η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι στο 2.10, ενώ υπάρχουν και άλλες πάρα πολλές στοιχηματικές επιλογές τόσο για την αναμέτρηση στο ΓΣΠ, όσο και για όλη τη δράση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. 

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. 

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.