Προβλήματα (και) στη Ντόρτμουντ

Δεν είναι μόνο το ΑΠΟΕΛ που αντιμετωπίζει πολλά αγωνιστικά προβλήματα, αλλά και η προσεχής αντίπαλος των πρωταθλητών στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στη διάσκεψη Τύπου που παραχώρησε πριν από λίγο ο προπονητής της Ντόρτμουντ Peter Bosz, ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα με την Λειψία, ανέφερε ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στη στελέχωση της αμυντικής γραμμής με αποτέλεσμα να σκέφτεται να παρατάξει σχήμα με τρεις και όχι με τέσσερις στα μετόπισθεν.

Συγκεκριμένα αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και είναι αμφίβολος, προ ημερών τραυματίστηκε σοβαρά στο γονάτο ο Lukasz Piszczek (στο ματς της Πολωνίας κόντρα στο Μαυροβούνιο), ενώ παραμένουν εκτός οι Marcel Schmelzer και Εrik Durm. Επίσης δεν υπολογίζονται οι Raphael Guerreiro και Marco Reus.

Αντίθετα, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τους Mario Gotze και Julian Weigl, οι οποίοι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση (δεν είχαν κληθεί στις πρόσφατες υποχρεώσεις της Εθνικής Γερμανίας). 

Ο Ολλανδός προπονητής τόνισε ότι ο στόχος απέναντι στη Λειψία είναι η νίκη με καλό θέαμα για να ικανοποιήσουν το φίλαθλο κοινό τους.

«Μόνο δύο ημέρες είχαμε στη διάθεσή μας (σ.σ απουσίες αρκετών διεθνών) για να προετοιμαστούμε για τον σημαντικό αγώνα με τη Λειψία», πρόσθεσε επίσης.

*Μετά από 7 αγωνιστικές στη Μπουντεσλίγκα η Ντόρτμουντ βρίσκεται στην 1η θέση με 19 βαθμούς, έχοντας διαφορά 4 βαθμών από Μπάγερν και Χόφενχαϊμ που ακολουθούν.