Τα δεδομένα με τους τραυματίες στο ΑΠΟΕΛ

Ίσως από την Κυριακή θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το σκηνικό με κάποιους από τους τραυματίες, ενόψει του αγώνα της Τρίτης με τη Ντόρτμουντ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μετά από σχετική ερώτηση, στη διάσκεψη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα με τη Δόξα, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Γιώργος Δώνης, είπε χαρακτηριστικά: 

"Δεν μπορώ να πω με σιγουριά γιατί όλοι κάνουν ατομικό. Ο Λάγο έπαθε διάστρεμμα στην τελευταία προπόνηση. Ο Καρλάο θα δούμε γιατί δεν πρέπει να πάρουμε ρίσκο. Ο Εφραίμ και ο Μιλάνοφ ακολουθούν συντηρητικό πρόγραμμα και θέλουν αρκετό ακόμα διάστημα για να επανέλθουν. Γενικά θα δούμε την κατάσταση τις επόμενες μέρες... Ο Βινίσιους έχει ένα πρόβλημα στον τένοντα απ' το παρελθόν και παίζει πάντα με πόνο. Ξέραμε επίσης πως η κατάσταση του Βούρου δεν είναι η καλύτερη γιατί παίζει συνέχεια και είναι χωρίς προετοιμασία. Ο Σάλαϊ επίσης γύρισε με πρόβλημα απ' την Εθνική. Γενικώς είναι μια περίπλοκη κατάσταση και θα δούμε ποιοί θα είναι καλά για το ματς της Τρίτης".

Δεν έκανε ονομαστική αναφορά για τους επίσης τραυματίες Ορ και Μπερτόλιο. Θυμίζουμε, όμως, ότι ο Αυστραλός ακραίος επιθετικός δεν είναι δηλωμένος για τους αγώνες των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ (σ.σ και ο Σόουζα εκτός λίστας).

**Τα ρεπορτάζ του αγώνα είναι μια προσφορά της ΒΕΤ ΟΝ ALFA. Τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy