ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ: ''Προτεραιότητα είναι η ουσία / Πάμε να παλέψουμε''

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε στην κάμερα της Cytavision o εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος μετά τη νίκη κόντρα στη Δόξα. Τι είπε ενόψει Ντόρτμουντ.

''Νομίζω πως όλα όσα είπε ο προπονητής αντικατοπτρίζουν το τι είδαμε στον αγωνιστικό χώρο, δεν μπορούμε να έχουμε διαφορετική άποψη. Είχα πει και στην αρχή της αναμέτρησης ότι αυτό που έχει την περισσότερη σημασία και είναι προτεραιότητα αυτή την στιγμή  είναι να πάρουμε την ουσία. Να πάρουμε δηλαδή τους βαθμούς γιατί γνωρίζαμε πάρα πολύ καλά τα προβλήματα που έχουμε. Τις διαθέσιμες επιλογές σε σχέση με το παιχνίδι που έχουμε και ότι θα πρέπει να πάρουμε την ουσία η οποία είναι αυτή που θα μείνει στο τέλος της χρονιάς. 

Για το δύσκολο ευρωπαϊκό  παιχνίδι που ακολουθεί με την Ντόρτμουντ είπε: ''Δεν χρειάζεται να αναφέρω κάτι το ειδικό. Τα Τσάμπιονς Λιγκ είναι μια εντελώς διαφορετική διοργάνωση, είναι  η πιο λαμπρή διοργάνωση στον κόσμο. Εμείς έχουμε κάποια δεδομένα μπροστά μας σε σχέση με το τι υφίσταται στον όμιλο αφού γνωρίζουμε ότι είναι ο πιο δύσκολος που υπάρχει φέτος. Θα πάμε να παλέψουμε και ό,τι βγει''. 

**Τα ρεεπορτάζ του αγώνα είναι μια προσφορά της ΒΕΤ ΟΝ ALFA. Τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy