Σεβασμός ΝΑΙ, φόβος ΟΧΙ

Δύσκολη αποστολή για το ΑΠΟΕΛ απέναντι στη Ντόρτμουντ…

Μπορεί η ομάδα του Γιώργου Δώνη να κερδίσει τους πρώτους της βαθμούς στον όμιλο απέναντι στην καλύτερη ομάδα του Γερμανικού πρωταθλήματος στη σεζόν που διανύουμε;

Εφόσον κάνει το τέλειο παιχνίδι το ΑΠΟΕΛ και ο αντίπαλος δεν βρεθεί στην καλύτερή του μέρα, σίγουρα θα έχει πιθανότητες να κάνει την έκπληξη.

Θα χρειαστεί να έχουν και τον παράγοντα τύχη με το μέρος τους οι παίκτες των πρωταθλητών και από εκεί και πέρα, θα πρέπει να τα δώσουν όλα στο τερέν, με αυταπάρνηση. Να καταθέσουν δύναμη, ψυχή και πάθος. Να σεβαστούν τον αντίπαλο, αλλά όχι να τον φοβηθούν. 

Και εφόσον περιορίσουν στο ελάχιστο τα ατομικά- ομαδικά λάθη μπορούν με τη βοήθεια ου 12ου παίκτη να κάνουν την υπέρβαση.

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ προετοιμάζεται για άλλη μία… ευρωπαϊκή παράσταση.  Το ΓΣΠ θα είναι «καμίνι» κι αν βοηθήσει η ομάδα, θα είναι ακόμη πιο «καυτή» η ατμόσφαιρα.

**Εισιτήρια θα πωλούνται στο Orange Shop μέχρι τις 20:00 και μέσω διαδικτύου μέχρι τις 21:45.

Ενημέρωση, φωτογραφίες, βίντεο, δηλώσεις, παρασκήνια... όλα μέσω της ιστοσελίδας μας σε χορηγία της Bet On Alfa  και της Nissan ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΗΛΑΚΟΥΤΑ #NissanCyprus #UCL #TooExcitedTo