ΜΠΟΣ: ''Ήταν δύσκολο, το ΑΠΟΕΛ έπαιξε καλά''

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε ο προπονητής της Ντόρτμουντ, Πήτερ Μπος μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

''Μπήκαμε καλά στην αρχή, είχαμε ευκαιρίες και πιέσαμε καλά αλλά δεν σκοράραμε. Το γκολ του ΑΠΟΕΛ μπήκε από δικό μας λάθος. Το ΑΠΟΕΛ έπαιξε καλά. Ελπίζουμε ακόμα για πρόκριση, τίποτα δεν έχει τελειώσει. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα''.

Για το γεγονός ότι η ομάδα του χρειαζόταν πολύ τη νίκη αλλά δυσκολεύτηκε απέναντι σ’ένα αντίπαλο που έπρεπε να τα καταφέρει είπε:  ''Ναι έπρεπε να κερδίσουμε, αρχίσαμε καλά, πιέσαμε τον αντίπαλο, φτιάξαμε ευκαιρίες και τελικές προσπάθειες αλλά με ένα τέτοιο αμυντικογενή αντίπαλο ήταν δύσκολο να σκοράρουμε''.

Για το αν υπάρχουν ακόμη πιθανότητες πρόκρισης είπε: ''Είναι πολύ δύσκολο, ειδικά μετά το αποτέλεσμα στην Μαδρίτη, ακόμη και αν κερδίζαμε πάλι θα ήταν δύσκολο, πρέπει να κερδίσουμε τα τρία τελευταία παιχνίδια και να δούμε την κατάσταση στον όμιλο''.

Για την απόδοση της ομάδας είπε: ''Δεν μπορούμε να παίζουμε πάντα τέλεια, δεν κερδίσαμε δύο παιχνίδια τον Οκτώβριο, πρέπει να στηρίξει ο καθένας την ομάδα''.

Για το επεισόδιο μεταξύ Μπάρτρα και Σωκράτη είπε: ''Δεν είναι επεισόδιο που μας ανησυχεί ήταν στην ένταση του παιχνιδιού''.

Ενημέρωση, φωτογραφίες, βίντεο, δηλώσεις, παρασκήνια... όλα μέσω της ιστοσελίδας μας σε χορηγία της Bet On Alfa  και της Nissan ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΗΛΑΚΟΥΤΑ #NissanCyprus #UCL #TooExcitedTo