"Εικονική η ταυτοποίηση, έχουμε εδώ και ένα χρόνο γνωμάτευση από Επίτροπο"

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στον ΑΣΤΡΑ 92.8 το μεσημέρι και αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα στο θέμα του τερματοφύλακα και της ταυτοποίησης...

Σε ερώτηση αν έγινε λάθος διαχείριση από το καλοκαίρι στη θέση του τερματοφύλακα: "Δεν είναι μια απάντηση του ναί ή του όχι γιατί το θέμα της διαχείρισης μπορεί να αποδειχθεί και υποκειμενικό. Από την στιγμή που μιλάμε για πραγματικότητες σε αυτό το χρονικό σημείο σαφώς και οι επιλογές που έχουν γίνει δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ως ιδανικές. Αλλά το αν θα ήταν σωστή η λανθασμένη διαχείριση θα αποδειχθεί εν ευθέτω χρόνω. Για το θέμα του Πέρεθ να πω ότι θα πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις για να θεωρούμε κάτι δεδομένο". 

Για την εμφάνιση του Γκουτίνιο: "Από τέτοια παιχνίδια γεννιούνται παίκτες και εμείς αυτό προσδοκούμε. Ο Γκουτίνιο ήρθε δανεικός αλλά δεν ήρθε απλά για να πληρώσει μια θέση. Ανήκει στην Πόρτο και αυτό σημαίνει πως έχει το ταλέντο και καλείται να το αποδείξει. Θα έχει την ευκαιρία και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ".

Ποιά η θέση του ΑΠΟΕΛ για την ταυτοποίηση: "Δεν είμαστε αρνητικοί, είμαστε μια ομάδα που εφαρμόζει το loyalty card η οποία συλλέγει προσωπικά στοιχεία. Απ' εκεί και πέρα είναι να κάνεις σωστή τη διαδικασία. Εμείς έχουμε γνωμάτευση από την επίτροπο προσωπικών δεδομένων πριν από ενάμιση χρόνο η οποία αναφέρει πως δεν μπορεί να συλλέγονται στοιχεία τα οποία να πηγαίνουν σε κάποιο ανεξάρτητο φορέα. Εξού και δεν δίνονται τα στοιχεία απλά αναγράφονται στο εισιτήριο. Αυτό βεβαίως - για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας -  είναι μια εικονική ταυτοποίηση. Αν θέλουμε πραγματικά να κοιτάξουμε το πρόβλημα, θα πρέπει να δούμε πολύ πιο βαθιά το πως θα ελέγξουμε τα πράγματα".