"Ξέρουμε ότι το ΑΠΟΕΛ είναι δύσκολος αντίπαλος στην έδρα του" (Φώτος)

Στην σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη της Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ, τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Μάρκος Ασένσιο ο οποίος ανέφερε:

"Έχουμε έρθει για να κερδίσουμε. Τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ απαιτητικά. Θέλουμε να κερδίσουμε και να προχωρήσουμε.

Πάντα προσπαθώ να δουλεύω όσο πιο σκληρά γίνεται και προσπαθώ να εκμεταλλεύομαι τον χρόνο που μου δίνει ο προπονητής μου. Είμαι νεαρός και έχω υπομονή. Θα προσπαθήσω σε όλα τα λεπτά που θα μου δώσει ο κόουτς. Μου αρέσει να έχω ευθύνες και πίεση. Η πίεση με βοηθά να αποδίδω καλύτερα. Είμαι μια χαρά μου αρέσει να δουλεύω μου αρέσει να βοηθώ την ομάδα με τα τέρματα μου και θέλω να συνεχίσω έτσι

Για το ΑΠΟΕΛ: Ξέρουμε ότι το ΑΠΟΕΛ είναι δύσκολος αντίπαλος στην έδρα του εμείς πρέπει να κερδίσουμε για να πάρουμε την πρόκριση".

Για Κριστιάνο που δεν είναι τόσο παραγωγικός: Ο Ρονάλντο είναι αυτός που ξέρουμε και αργά ή γρήγορα θα επιστρέψει στα νούμερα που τον συνηθίσαμε.

Ενημέρωση, φωτογραφίες, βίντεο, δηλώσεις, παρασκήνια... όλα μέσω της ιστοσελίδας μας σε χορηγία της Bet On Alfa  και της Nissan ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΗΛΑΚΟΥΤΑ #NissanCyprus #UCL #TooExcitedTo