ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ για τα ψεσινά γεγονότα. 

* Αφαιρέθηκαν λέξεις και φράσεις που είναι προσβλητικές.

Για άλλη μια φορά ψες ζήσαμε το θέατρο του παραλόγου..... Αυτό το καλομελετημένο κόλπο που σχεδιάστηκε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας για συσπείρωση μετά τον αποκλεισμό σας στο κύπελλο.

Ξεκινούμε από το καλοστημένο παιχνίδι του "ball boy" που καθ' όλη τη διάρκεια που στεκόταν μπροστά από την κερκίδα μας, προκαλούσε το κόσμο μας πιάνοντας τα ..... και με χειρονομίες προκαλούσε ασταμάτητα την κερκίδα μας. Σε μια στιγμή κλήθηκε από τον υπεύθυνο του να αλλάξει θέση αφού ήταν αισχρά προκλητικός και μετά από 5 λεπτά επέστρεψε στην ίδια θέση. Η κροτίδα που λανθασμένα έπεσε από την δική μας κερκίδα δεν έπεσε ούτε πάνω του, ούτε καν κοντά του. Ο ..... μάλλον δασκαλεμένος από κάποιους έπεσε στο έδαφος, χωρίς καν να καταφέρει να κάνει τον τραυματία. Αμέσως όλος ο πάγκος της ομαδούλας τους έτρεξε μέσα στο γήπεδο ετεροχρονισμένα σαν και να ήξερα τι θα συνέβαινε. Του έδιναν οδηγίες να παραμείνει ξαπλωμένος στο έδαφος χωρίς να έχει πάθει το παραμικρό. Αυτό άλλωστε έδειξαν και τα αποτελέσματα των ιατρών μετά την δήθεν περίθαλψη που έλαβε στο νοσοκομείο. Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν φαίνεται να κρατά την σιαγόνα του. Είναι εύλογο απορίας πως είναι δυνατόν να κτύπησε στην σιαγόνα ή σε οποιοδήποτε σημείο του προσώπου αφού η κροτίδα έσκασε μέτρα πίσω του ενώ αυτός ήταν γυρισμένος πλάτη.

Μετά από εκείνο το σημείο και αφού διακόπηκε το παιχνίδι είδαμε τους οπαδούς της αελ να ρίχνουν φωτοβολίδες και πέτρες όπως ανάφερε και ο ίδιος ο Γιώργος Δώνης πάνω στο πάγκο της ομάδας μας. Ανενόχλητοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και στην συνέχεια επιτέθηκαν στους ποδοσφαιριστές μας στην είσοδο που καταλήγει στα αποδυτήρια. Εκεί αναγκαστήκαμε να επέμβουμε αφού οι ίδιοι υπεύθυνοι ασφαλείας του γηπέδου κτυπούσαν τους ποδοσφαιριστές μας. Εμείς δεν δεχόμαστε κανένα .....να ασκεί βία στη τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές μας και να μένουμε αμέτοχοι. Μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο και προστατέψαμε την ομάδα μας κάνοντας πίσω τους ..... υπάλληλους του ....., αφού δεν το έπραξε ούτε η αστυνομία ούτε η ασφάλεια του γηπέδου. Αυτά υπάρχουν και στις δηλώσεις των ποδοσφαιριστών μας αλλά και του προπονητή μας.

Το καλοστημένο και καθοδηγούμενο έργο ..... να διακόψει τον αγώνα υπέρ τους δεν πέτυχε. Φαίνεται τους έχουν μείνει ανοικτές πληγές από το παιχνίδι του 2014. Που μετά που διακόπηκε το παιχνίδι υπέρ μας, αντί να πάρουμε τους 3 βαθμούς το ματς ξαναπαίχτηκε. Φυσικά τους ξανακερδίσαμε και στεφθήκαμε πρωταθλητές. Επειδή εμείς δεν μάθαμε να κλαψουρίζουμε σαν κυρίες. Εμείς γεννηθήκαμε να πρωταγωνιστούμε με κάθε τίμημα.

Παρακαλούμε το κόσμο της ομάδας να μην μασά και να σταθεί ασπίδα στην ομάδα μας. Καλούμε τους οπαδούς μας να σταθούν μπροστάρηδες στον ανελέητο πόλεμο που δεχόμαστε από όλους. Ό,τι έγινε ψες ήταν ένα προϊόν των ψυχολογικών που σκορπά η ομάδα μας. Ήταν προϊόν μιας προπαγάνδας που ξεκίνησε από τα μέσα της περασμένης βδομάδας και όσοι ήταν στο γήπεδο είδαν πραγματικά τι έγινε. Ο κάθε ένας προσπαθεί με το κάθε τρόπο να κερδίσει κάτι από τον ΑΠΟΕΛ μας. Από το πρώτο λεπτό .... διαμαρτύρονταν σε κάθε σφύριγμα ενώ στη τελική ήμασταν εμείς αυτοί που αδικηθήκαμε με το πέναλτι που δεν δόθηκε στην ομάδα μας και με το αντιαθλητικό παιχνίδι της αντίπαλης ομάδας.
Όσο για εσάς ....

Τέλος επειδή εμείς αναγνωρίζουμε τα λάθη μας για αυτό άλλωστε είμαστε και οι καλύτεροι, θέλουμε να τονίσουμε πως είμαστε ενάντια στη χρήση κροτίδας εντός του αγωνιστικού χώρου. Ήδη από εχθές το συμβούλιο μας ψάχνει το θέμα και ευελπιστούμε ότι θα ελαχιστοποιηθεί στον επιθυμητό βαθμό. Είναι κάτι που ζήσαμε στο παρελθόν από πρώτο χέρι και κακώς είχαν ριχτεί τόσες πολλές κροτίδες από τη μεριά μας ψες. Καλούμε το κόσμο μας να μην πέφτει τόσο εύκολα στις προκλήσεις τους για να μας κερδίζουν αλλού, αφού είναι αποδεδειγμένο πως στο γήπεδο δεν μπορεί να μας κερδίσει κανείς.

ΑΠΟΕΛ ΕΝΩΜΕΝΟ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟ
ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ
Εκ Φύσεως Ανώτεροι