Έχει επιθετικό πρόβλημα το ΑΠΟΕΛ;

Το καλοκαίρι πολλοί οπαδοί του ΑΠΟΕΛ είχαν ανησυχίες όσον αφορά την εκτελεστική ικανότητα της ομάδας τους. Ο Πιέρος Σωτηρίου είχε φύγει και σε συνδυασμό με την προχωρημένη ηλικία των Ποτέ (33) και Ντε Καμάργκο (34) προέκυψε ο προβληματισμός.

Ο οποίος έγινε μεγαλύτερος μετά τα πρώτα παιχνίδια στα οποία δύσκολα ερχόταν το γκολ. Τώρα, όμως, πολλά άλλαξαν και οι αριθμοί δείχνουν πως δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Τα 28 γκολ σε 13 αγώνες στο πρωτάθλημα, το επιβεβαιώνουν. Για σύγκριση, περίπου τόσα είχε σκοράρει και πέρσι το ΑΠΟΕΛ μετά από 13 αγώνες (30). 

Ο Ποτέ και ο Ντε Καμάργκο κάνουν μια χαρά την δουλειά τους, ο Σαλάι και ο Ζαχίντ τους συμπληρώνουν και αρκετοί άλλοι παίκτες έχουν από 1-2 γκολ.

Όλα αυτά με τον Εφραίμ να είναι ουσιαστικά εκτός ομάδας (3 συμμετοχές, 1 γκολ στο πρωτάθλημα). Με την επιστροφή του, ο Δώνης αποκτά ακόμα μεγαλύτερη άνεση αφού ο Γιώργος είναι παίκτης που μπορεί να βοηθήσει πολύ και με δικά του γκολ και με ασίστ.

Βέβαια ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ ψάχνει για άλλη μια επιθετική επιλογή και τώρα τον Ιανουάριο θα γίνει κίνηση ώστε το γκολ και η δημιουργία να έρχονται πιο εύκολα. Οι αριθμοί, όμως, είναι ξεκάθαροι και δείχνουν πως παρά την παραχώρηση του Πιέρου, οι γαλαζοκίτρινοι δεν έχουν κανένα επιθετικό πρόβλημα, όπως προσωρινά φάνηκε στην αρχή της σεζόν...