"Ξεχωριστό το Champions League... Ακούς τη μουσική και σφίγγεις το χέρι του Ρονάλντο!"

Ο Μίκαελ Ποτέ μίλησε σε Γαλλικό ΜΜΕ για την κορυφαία του στιγμή στο 2017 και ξεχώρισε το πρώτο του γκολ στο Champions League, κόντρα στην Ντόρτμουντ...

"Είναι αλήθεια πως το πρώτο μου γκολ στο Champions League κόντρα στην Ντόρτμουντ, ήταν ξεχωριστό. Δεν ήμουν βασικός και αντικατέστησα τον επιθετικό μας που τραυματίστηκε. Ένιωθα καλά. Στο ημίχρονο ο προπονητής μου είπε... 'Νιώθω πως θα σκοράρεις. Αν σκοράρεις να έρθεις σε μένα'. Μέσα μου το ένιωθα και εγώ. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Επίσης ήταν και το γεγονός ότι δεν έπαιζα πολύ και ήθελα να βάλω στην άκρη τον προβληματισμό μου. Σκέφτηκα ότι είναι τώρα ή ποτέ. Δόξα τω Θεό πήγε καλά και έβαλα το πρώτο μου γκολ. Είναι μαγικές στιγμές αυτές. Στα 33 μου και μετά από την καριέρα που έκανα να μπορώ να το πετύχω και αυτό. Σκόραρα και εκτός έδρας με την Ντόρτμουντ επομένως ήταν διπλή ευχαρίστηση. Όμως το πρώτο είναι ξεχωριστό.

Αν πήγα στον προπονητή μετά το γκολ; Όχι! (γέλια). Δεν μου αρέσει να είμαι πολύ επιδεικτικός. Στο τέλος του αγώνα μου είπε 'Σου το είπα' και του απάντησα 'Όντως το ένιωθες'. Αυτές οι στιγμές περνάνε γρήγορα. Το γκολ είναι γκολ αλλά στο Champions League είναι ξεχωριστό. Μετά τον αγώνα δέχθηκα πολλά τηλεφωνήματα από δημοσιογράφους στην Κύπρο, την Αφρική αλλά και την γειτονιά μου στην Λυών. Εκεί ένιωσα την τρέλα!

Στο ΑΠΟΕΛ είναι συνηθισμένοι να κάνουν πορείες στην Ευρώπη. Για μένα ήταν η πρώτη φορά. Γι' αυτό ήρθα εδώ, είχα άλλες προτάσεις αλλά ήθελα να δοκιμάσω. Αν σταματήσω το ποδόσφαιρο αύριο μπορώ να πω ότι είμαι χαρούμενος που έπαιξα στο Champions League. Είναι κάτι ξεχωριστό. Ακούς τη μουσική και μετά σφίγγεις το χέρι του Ρονάλντο!".