923 εισιτήρια για το ντέρμπι με Ανόρθωση

Το ΑΠΟΕΛ ενημερώνει για την προπώληση των εισιτηρίων του ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα Ανόρθωση - ΑΠΟΕΛ για το Πρωτάθλημα CYTA 2017-18 που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 19:00 στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα.

Οι φίλαθλοι της Ομάδας μας θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη Βόρεια κερκίδα του «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η είσοδος 1 θα ανοίξει για τους φιλάθλους στις 17:30.

Για την κερκίδα των φιλοξενουμένων αναλογούν 923 εισιτήρια (10% της χωρητικότητας του σταδίου). 745 εισιτήρια θα διατεθούν μέσω του APOEL FC LOYALTY/ MEMBERSHIP SCHEME.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΓΟΡΑΣ
Δικαίωμα για αγορά εισιτηρίου έχουν οι πρώτοι 745 συμμετέχοντες στο πρόγραμμα APOEL FC LOYALTY/ MEMBERSHIP, βάσει των βαθμών που έχουν συλλεχθεί από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου (δικαιούχοι είναι όσοι έχουν συλλέξει το ελάχιστο 1144 βαθμούς). Οι θέσεις των δικαιούχων και οι βαθμοί που έχουν συλλέξει παρουσιάζονται στο σχετικό έγγραφο (pdf) που βρίσκεται στο τέλος της ανακοίνωσης. Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με μήνυμα SMS.

* Από τη στιγμή που χρησιμοποιείται η προτεραιότητα βάσει των βαθμών για τη διάθεση των εισιτηρίων, δεν θα υπάρχει επιβράβευση με βαθμούς για αυτό τον αγώνα, εκτός εάν στη συνέχεια υπάρξει ελεύθερη προπώληση.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΚΑΝΟΝΙΚΑ €15
ΜΑΘΗΤΙΚΑ €10
ΠΑΙΔΙΚΑ €1

ΑΓΟΡΑ VOUCHER ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ)
ΑΠΟ: Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017: 14:00 (μόνο για τους δικαιούχους)
ΜΕΧΡΙ: Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017: 13:00 (μόνο για τους δικαιούχους)

* Πληρωμές με τραπεζική κάρτα. 
* Όλο το 24ωρο
* Η διαδικασία για την αγορά voucher περιγράφεται στο σχετικό έγγραφο.

Οι δικαιούχοι θα μπορούν να αγοράσουν voucher μέσω του ηλεκτρονικού μας συστήματος πώλησης εισιτηρίων. Το voucher δεν αποτελεί εισιτήριο αλλά αποδεικτικό αγοράς. Θα πρέπει να προσκομιστεί στο εκδοτήριο της Βόρειας κερκίδας για να παραλάβει ο κάτοχός του το εισιτήριο αγώνα.

- Υπάρχει επιπρόσθετη χρέωση €1 για έξοδα επεξεργασίας για κάθε εισιτήριο.
- Είναι απαραίτητη η προσκόμιση ταυτότητας και ο αριθμός τιμολογίου κατά την παραλαβή των εισιτηρίων.
- Για όσους φίλαθλους μας χρησιμοποιούν το “theasisTicket” application στο έξυπνο κινητό τους, το voucher θα εμφανίζεται κάτω από την επιλογή “Tickets”.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ORANGE SHOP
•    Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017: 14:00-19:00 (μόνο για τους δικαιούχους)
•    Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017: 09:00-13:00 (μόνο για τους δικαιούχους)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
- Το εισιτήριο αγώνα δεν μεταφέρεται σε άλλο άτομο. Ο δικαιούχος πρέπει να είναι το άτομο που θα πάει στον αγώνα.
- Ενημερώνουμε ότι δεν θα εφαρμοστεί το μέτρο της ταυτοποίησης.
- Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν στις 17:30. Λόγω των αυξημένων ελέγχων στις εισόδους καλούνται οι φίλαθλοι όπως προσέλθουν στο Στάδιο έγκαιρα προς αποφυγή ταλαιπωρίας και καθυστέρησης και το αργότερο μέχρι τις 18:30.
- Απαγορεύεται η μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων όπως φωτοβολίδες, κροτίδες και ιστούς ενώ ταυτόχρονα δεν επιτρέπεται η μεταφορά πανό με πολιτικό, προκλητικό και ρατσιστικό περιεχόμενο.
- Λεπτομέρειες για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα θα ανακοινωθούν από την αστυνομία και θα αναδημοσιευθούν στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας. Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας όπως τηρήσουν τα μέτρα για την δική τους ασφάλεια.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο του Τμήματος Εισιτηρίων στο 77771926, Επιλογή 1.

Σχετικά έγγραφα
745_Dikaiouxoi_gia_Anorthosi_A17_list_A - τύπος αρχείου 'PDF'(477 Kb)