"Οι οπαδοί εδώ είναι τρελοί, πεθαίνουν για την ομάδα!"

Ο Γκάγιας Ζαχίντ μίλησε σε Νορβηγική ιστοσελίδα και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τους πρώτους μήνες παρουσίας του στην Κύπρο...

Για την εμπειρία του στο ΑΠΟΕΛ μέχρι στιγμής: "Είναι καταπληκτικά. Νιώθω ότι είμαι σε πολύ καλή φόρμα. Είναι εντελώς διαφορετικά εδώ. Οι οπαδοί είναι τρελοί. Πεθαίνουν για το ποδόσφαιρο και πεθαίνουν για την ομάδα! Όπου πας σε αναγνωρίζουν. Ξέρουν ποιός είσαι και θέλουν φωτογραφίες και αυτόγραφα. Είναι ωραίο, φτάνει να μην γίνεται υπερβολικά"

Για το ενδεχόμενο να έρθει πρόταση από ένα καλύτερο πρωτάθλημα αν συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις: "Είναι ωραίο όταν υπάρχει ενδιαφέρον αλλά προσπαθώ να μην το σκέφτομαι. Νιώθω καλά τώρα και έχω πολλή αυτοπεποίθηση"

Για τα παιχνίδια του Champions League: "Ήταν μια φοβερή εμπειρία. Ξαφνικά είσαι δίπλα από τέτοιους παίκτες. Το 'κίτρινο τείχος' ήταν εκπληκτικό. Κέρδισα πολλές εμπειρίες. Είναι καλό να ξέρεις ποιό είναι το επίπεδο του Champions League. Το να παίξεις σε αυτή τη διοργάνωση είναι ένα παιδικό όνειρο για όλους".

* ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ τι είπε στην κάμερα του ΑΠΟΕΛ ενόψει Ανόρθωσης