Ορ: "Για τη μεγαλύτερη ομάδα στο νησί υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες"

Ο Τόμι Ορ παραχώρησε δηλώσεις στο FourFourTwo της Αυστραλίας και αναφέρθηκε στο ΑΠΟΕΛ και την δική του πορεία με την ομάδα… 

Για τη μη συμπερίληψη του στη λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ… "Σίγουρα ήμουν απογοητευμένος, γιατί έπαιξα στους περισσότερους αγώνες των προκριματικών. Όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο, οπότε έπρεπε να το ξεχάσω γρήγορα και να συγκεντρωθώ στο πρωτάθλημα".

Για το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ… "Υπάρχει μεγάλη ποιότητα στην ομάδα μας έχουμε τουλάχιστον δύο άτομα να ανταγωνίζονται για κάθε θέση στην ενδεκάδα και σε κάποιες περιπτώσεις και τρία. Με τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις κι αν τα πάμε καλά στο Κύπελλο, είναι 60 παιχνίδια μέσα στη σεζόν για αυτό είναι σημαντικό να έχουμε μεγάλο ρόστερ".

Για τη δική του πορεία…  "Είχα μερικούς τραυματισμούς που με σταμάτησαν από το να έχω συνεχόμενα παιχνίδια στην αρχή της σεζόν. Παρ’ όλα αυτά τους τελευταίους μήνες βελτιώνομαι και παίρνω περισσότερες ευκαιρίες"

Για τους στόχους του… "Στην αρχή της σεζόν οι στόχοι μου ήταν να κερδίσω τρόπαια, να προκριθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και να έχω καθοριστικό ρόλο στην ομάδα, οπότε είναι γρήγορα να πω πως έχω καταφέρει τους στόχους μου".

Για τις θέσεις που παίζει… "Από τον καιρό που επανήλθα από τους τραυματισμούς παίζω όλο και περισσότερα παιχνίδια σε διαφορετικές θέσεις και βελτιώθηκα πάρα πολύ. Τελευταία παίζω περισσότερο αριστερός μπακ ενώ πιο πριν έπαιζα στο κέντρο".

Για την πορεία της ομάδας…  "Το ότι είχαμε υποχρεώσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ σε συνδυασμό με τους πάρα πολλούς τραυματισμούς μας εμπόδισε στην αρχή της σεζόν, όμως τους τελευταίους μήνες είμαστε πιο σταθεροί και τώρα δείχνουμε αρκετές φορές το καλύτερο μας ποδόσφαιρο".

Για τις προσδοκίες και τον κόσμο… "Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στο νησί οπότε υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες. Οι οπαδοί είναι σαν τον 12ο παίκτη μας στα παιχνίδια".

Για τον στόχο του αυτή τη στιγμή… "Η συγκέντρωσή μου είναι κυρίως να πηγαίνω καλά εδώ και να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει το πρωτάθλημα".