ΕΝΣΟΥΕ: "Η καλύτερη ομάδα κέρδισε" (Τι είπε για το πέναλτι)

Ο Εμίλιο Ενσούε μίλησε στα ΜΜΕ μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Δείτε τι δήλωσε μέσα από την κάμερα του www.kerkida.net...

Για τη νίκη… “Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί κερδίσαμε το παιχνίδι κόντρα σε μια δύσκολη ομάδα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν λίγο δύσκολο γιατί η ΑΕΚ όλη την ώρα αμυνόταν και εμείς προσπαθούσαμε να επιτεθούμε και πετύχαμε ένα γκολ. Νομίζω στο δεύτερο μέρος παίξαμε λίγο καλύτερα, όμως πάντα όταν παίζεις κόντρα σε μια καλή ομάδα είναι δύσκολο. Στο τέλος νομίζω πως η καλύτερη ομάδα κέρδισε το παιχνίδι. Τώρα έχουμε μια μεγάλη πρόκληση κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, τον Απόλλωνα. Θέλω να παίξω όσο πιο γρήγορα γίνεται κόντρα σε αυτή την ομάδα”.

Για το πέναλτι… “Πρέπει να το δω ξανά. Στο γήπεδο μου φάνηκε πως έγινε παράβαση. Έγινε το ένα-δύο και ήμουν μπροστά από τον αντίπαλο, όμως δεν ξέρω. Πρέπει να το ξαναδώ. Είναι πέναλτι για σας; Μπορείτε να πείτε όχι αλλά όπως μου φάνηκε στο γήπεδο νομίζω πως ήταν πέναλτι. Όμως δεν ξέρω μπορεί και να μην ήταν”

Για το πως νιώθει στην Κύπρο… “Νιώθω πολύ καλά, νιώθω πολύ χαρούμενος, ήθελα να έρθω εδώ. Μιλούσα με τον σύλλογο ένα μήνα πριν κι έκανα τα πάντα για να έρθω εδώ, “πάλεψα” με την ομάδα μου στο Μπέρμιγχαμ. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα εδώ, θέλω να ζήσω αυτή την απίστευτη εμπειρία. Η πρόκληση μου εδώ είναι να τα κερδίσω όλα και να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή είναι η πρώτη μου πρόκληση, θέλω να παλέψω για αυτό, να παίζω και να βοηθήσω την ομάδα”.

Για το αν είναι το φαβορί για τον τίτλο… “Για μένα είμαστε οι καλύτεροι όμως πρέπει να το δείξουμε αυτό στο γήπεδο. Πρέπει να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Νιώθουμε πολύ καλά τώρα. Νομίζω είμαστε οι καλύτεροι”.

Καλύψτε όλες τις τραπεζικές σας ανάγκες με το επιχειρηματικό πακέτο για κυπριακές επιχειρήσεις www.ccb.coop.com.cy»

ΒΕΤ ΟΝ ALFA, τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy