Το "έργο τέχνης" του Εφραίμ και οι ομοιότητες με Μακρίδη (Φώτος/Βίντεο)

Για την ποιότητα και την κλάση του Γιώργου Εφραίμ, δεν υπάρχουν πολλά επιπλέον να ειπωθούν.

Οι φορές που το έχει αποδείξει είναι υπεραρκετές, είτε με τα γκολ του, είτε με τις ασίστ του, είτε με τις ντρίμπλες του είτε με τις στιγμές έμπνευσης του που καθόρισαν παιχνίδια για την ομάδα του.

Έχουμε δει πολλές φορές γκολ από μακρινή απόσταση. Κάποια είναι σέντρα - σουτ που πάει στην εστία, κάποια είναι σκέτη... σέντρα που αιφνιδιάζει τον αντίπαλο γκολκίπερ ενώ κάποια άλλα είναι στοχευόμενα αλλά με τον τερματοφύλακα αρκετά μέτρα έξω από την εστία του.

Αυτό που πέτυχε ο Γιώργος Εφραίμ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι μια... κατηγορία μόνο του! Χωρίς πολλά πολλά, κοντρόλαρε στον χώρο του κέντρου, σήκωσε το κεφάλι και... ζύγισε τον Πάμπλο (που δεν ήταν προκλητικά έξω από την εστία του), έθεσε σε λειτουργία την ποδοσφαιρική του οξυδέρκεια δίνοντας στην μπάλα το σωστό ύψος και τα σωστά φάλτσα, στέλνοντας την πάνω απ' τον αντίπαλο πορτιέρο για το 2-1!

Η γκολάρα του Γιώργου θύμησε (και απολύτως δικαιολογημένα) το αντίστοιχο του Κωνσταντίνου Μακρίδη πριν από 13 χρόνια με τις ομοιότητες να είναι περισσότερες από το προφανές.

Σεζόν 2004-05, το ΑΠΟΕΛ είχε εντός έδρας ντέρμπι, βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, έκανε την ανατροπή, επικράτησε με 3-1 και Κύπριος διεθνής ποδοσφαιριστής σκόραρε απ' το κέντρο στην ίδια εστία απέναντι σε ξένο τερματοφύλακα (ο Μακρίδης στον Βέζερ, ο Εφραίμ στον Πάμπλο)!

Απολαύστε ξανά το... έργο τέχνης του Εφραίμ:

Και θυμηθείτε το αντίστοιχο του Μακρίδη:
Δείτε και τις σχετικές φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι κάθε άλλο παρά τυχαίο ήταν το γκολ του...