Ένα βήμα πριν την πρόκριση το ΑΠΟΕΛ

Πλούσιο θέαμα και εναλλαγή συναισθημάτων πρόσφερε ο αγώνας για τις θέσεις 5-8 μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της Ολυμπιάς Φρενάρους. Το παιχνίδι είχε διάρκεια δυόμισι και πλέον ωρών αφού οι δυο ομάδες ήταν ισοδύναμες και τα πάντα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Το ΑΠΟΕΛ κατέβαλε με 3-2 σετ την Ολυμπιάς. Πλέον έγραψε το 3-0 σε  νίκες  θέλοντας  άλλη μια νίκη  πρόκρισης.

Το πρώτο σετ ήταν εντυπωσιακό με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν να τα δίνουν όλα και τους «μαυροκόκκινους» να κερδίζουν 25-27 και να προηγούνται με 0-1 σετ. 

Στα ίδια επίπεδα κινήθηκε και το δεύτερο σετ μολονότι το ΑΠΟΕΛ παρουσιάστηκε πιο καλά οργανωμένο στα τελευταία στάδια κερδίζοντας 25-23 ισοφαρίζοντας σε 1-1 τον αγώνα. 

Η Ολυμπιάς Φρ. πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα τον αντίπαλο κερδίζοντας με 23-25 το τρίτο σετ ανακτώντας ξανά το προβάδισμα 1-2. Το ΑΠΟΕΛ δεν τα παράτησε και  στο τέταρτο σετ έπαιξε καλύτερα  ισοφαρίζοντας  σε ε 2-2 αφού το πήρε 25-21. Όλα κρίθηκαν στο πέμπτο σετ με το ΑΠΟΕΛ να διαθέτει  παραπάνω λύσεις κερδίζοντας 15-9. Συνάμα πήρε  τον αγώνα με 3-2 σετ.

ΑΠΟΕΛ(Γ. ΜΕΛΚΑΣ): Xαμαγιούν, Γ. Χρυσοστόμου, Μίτιτς,  Βερίσιμο, Κυπριανού, Λούνα – Λίμπερο: Παντελή. – Αλλαγές: Π. Χρυσοστόμου, Παμπακάς

ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΦΡ.(Π. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ).: Στρούγκαρ, Γιανούζοβιτς,Αντωνίου, Φιλίπας, Πέτρου, Αδάμου – Λίμπερο: Πρωτοπαπάς. – Αλλαγές: Aγκέλοφ.

Aπό ιστοσελίδα ΚΟΠΕ