ΕΝΣΟΥΕ: Τα γκολ με Μπάρτσα- Ρεάλ, τα tattoos και άλλα...

Ο Εμίλιο Ενσούε μίλησε στο Match Program που ετοίμασε το γραφείο τύπου του ΑΠΟΕΛ για το ντέρμπι με την Ομόνοια και απάντησε σε 14 ξεχωριστές ερωτήσεις...

1. Εμίλιο ποιο είναι το αγαπημένο σου φαγητό; “Το αγαπημένο μου υγιεινό φαγητό, τα μακαρόνια. Το ανθυγιεινό, η πίτσα”.

2. Έχεις κάποιο τυχερό αντικείμενο; “Έχω τα tattoos μου. Φιγούρες της οικογένειάς μου που είναι πάντα μαζί μου”

3. Ποια είναι η αγαπημένη σου ταινία; “Η τηλεοπτική σειρά με τον Γουίλ Σμιθ. Το “Looking for happiness”

4. Αγαπημένο μέρος στην Κύπρο; “Δεν είχα πολύ ελεύθερο χρόνο γιατί μόλις ένα μήνα έχω εδώ. Μου αρέσει το κέντρο της Λευκωσίας”

5. Είσαι παντρεμένος, έχεις σχέση, έχεις παιδιά; “Έχω ένα γιο μαζί με την κοπέλα μου”

6. Ποιο είναι το νούμερό σου και γιατί το διάλεξες; “Ο αγαπημένος μου αριθμός είναι το 8 γιατί ξεκίνησα με αυτό και σκόραρα απέναντι σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα”

7. Αν δεν έπαιζες στη θέση που παίζεις ποια θα ήταν η επόμενη αγαπημένη σου θέση; “Ως κεντρικός επιθετικός. Στην Εθνική ομάδα αγωνίζομαι ως κεντρικός ή πλάγιος επιθετικός”

8. Με ποιον συγκατοικείς στο ξενοδοχείο; Ποια η σχέση σας; “Με τον Ντελατόρε. Είναι πολύ κοινωνικός και ευχάριστος τύπος”

9. Ακούς μουσική πριν από ένα αγώνα; Τι είδους μουσική; “Πάντα ακούω. Μου αρέσει πολύ. Ισπανική μουσική, RNB και Salsa”

10. Τι είναι το τελευταίο πράγμα που κάνεις πριν βγεις από τα αποδυτήρια; “Μου αρέσει να σκέφτομαι την οικογένειά μου. Μου δίνει κίνητρο και να παίξω για τον κόσμο. Μου δίνουν ενέργεια”

11. Ποιο παιχνίδι σου έχει μείνει στο μυαλό… “Το πρώτο που έπαιξα απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Ήταν το πρώτο επίσημο που σκόραρα κιόλας”

12. Ποιο γκολ πανηγύρισες πιο πολύ στην καριέρα σου; “Όταν έπαιζα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ και το γκολ που έδωσε τον προβιβασμό στην Πριμέρα Ντιβιζιόν”.

13. Ποια ομάδα θα ήθελες να αντιμετωπίσεις στην καριέρα σου; Θα ήθελα να αγωνιστώ εναντίον της Μίλαν".

14. Με ποιον παίκτη από το παγκόσμιο στερέωμα θα ήθελες να είσαι συμπαίκτης και με ποιον αντίπαλος; “Συμπαίκτες με τον Βίκτορ Βαλντές και αντίπαλος με τον Νεϊμάρ”.