Να φτιάξει την εικόνα του (Το χθες και το... αύριο του ΑΠΟΕΛ)

Το ΑΠΟΕΛ καθάρισε άλλο ένα ντέρμπι, μετρώντας 5/5 τον Β΄ γύρο, ωστόσο η δυσκολία και το άγχος μέχρι να φτάσει η ομάδα στη νίκη στα τελευταία ματς προκαλούν ως ένα σημείο δυσαρέσκεια αλλά και προβληματισμό στους απαιτητικούς του οπαδούς.

Το εκπληκτικό ξεκίνημα με το 2-0 στο αιώνιο ντέρμπι μέχρι το 14ο λεπτό έφεραν ενθουσιασμό ο οποίος όμως... έσβησε στη συνέχεια με την μείωση του σκορ και το κίνδυνο που πέρασε η ομάδα για να ισοφαριστεί. Άσχετα αν στο τέλος το ΑΠΟΕΛ έχασε κλασσικές ευκαιρίες για το 3-1,4-1 έμειναν άλλες εντυπώσεις αφού το 2-1 κρατήθηκε με άγχος και αγωνία μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Η τεχνική ηγεσία στάθηκε στην έλλειψη σταθερότητας που είχε η ομάδα σε ορισμένα διαστήματα του αγώνα. ΑΥΤΟ ακριβώς είναι που θα πρέπει να καταφέρει να διορθώσει άμεσα. Είναι ένα χαρακτηριστικό που διέκρινε πάντα το ΑΠΟΕΛ (η σταθερότητα) και θα πρέπει να την επαναφέρει το συντομότερο. Οι δύο αγώνες που ακολουθούν, σε κύπελλο και πρωτάθλημα, είναι πραγματικά οι καταλληλότεροι για να επιστρέψει η ομάδα στις 90λεπτες καλές εμφανίσεις. Να σφραγίσει την πρόκριση στους 8 του κυπέλλου, να ολοκληρώσει ως πρώτο την κανονική περίοδο και να μπει με δυναμική στα Play Off.

Παράλληλα στο ΑΠΟΕΛ αναζητούν τρόπους έτσι ώστε να σημειωθεί μαζική επιστροφή των οπαδών του στο γήπεδο. Οι περίπου 6500 στο ντέρμπι με την Ομόνοια είναι... ακαταλαβίστικο νούμερο που δεν ταιριάζει στο μέγεθος του ΑΠΟΕΛ.