ΟΡ: "Το απόλαυσα… Μου αρέσει να παίζω με τον Μακρή"

Ο Τόμι Ορ παραχώρησε δηλώσεις στα ΜΜΕ μετά τη νίκη επί του Ερμή με 5-1 για το Κύπελλο.

Δείτε τα όσα δήλωσε ο Αυστραλός μεσοεπιθετικός στην κάμερα του kerkida.net

Για το ματς… “Προφανώς ξέραμε πως θα είναι δύσκολο. Όταν κερδίζεις 2-0 είναι επικίνδυνο σκορ για το δεύτερο παιχνίδι. Το ότι σκοράραμε το γρήγορο γκολ και το γκολ στο τέλος του ημιχρόνου μας βοήθησε να σκοτώσουμε το παιχνίδι από το πρώτο μέρος. Αυτό το παιχνίδι επίσης βοήθησε κάποιους παίκτες να κερδίσουν αυτοπεποίθηση ενώ σκοράραμε και μερικά ωραία γκολ”.

Για τη συμμετοχή του… “Όταν δεν παίζεις για κάποιες βδομάδες είναι σημαντικό με τέτοια παιχνίδια να κάνεις ότι μπορείς για να ξέρει ο προπονητής σου ότι είσαι έτοιμος και για το πρωτάθλημα. Νομίζω όλοι είχαμε μια καλή εμφάνιση”.

Για την ασιστ του… “Με τον Μακρή που σκόραρε το γκολ έχουμε καλή συνεργασία και κατανόηση. Μου αρέσει να παίζω μαζί του και είναι ωραίο που του έδωσα την ασιστ. Από τα Χριστούγεννα και μετά έπαιξα μερικά παιχνίδια ενώ τις τελευταίες βδομάδες δεν έπαιξα τόσο πολύ. Είναι σημαντικό να κρατώ τη φυσική μου κατάσταση αλλά και τη συγκέντρωσή μου σε υψηλό επίπεδο. Το απόλαυσα που έπαιξα και ελπίζω να συνεχίσω”.

Για τη σημασία του Κυπέλλου… “Το Κύπελλο είναι πολύ σημαντικό. Όλη η προσοχή μας είναι σίγουρα στο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα αλλά και το Κύπελλο. Είναι δύσκολο όμως όλοι πιστεύουμε πως μπορούμε να το κάνουμε”.

Για το επόμενο με Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα… “Ο Ολυμπιακός είναι δύσκολος αντίπαλος και είναι ένα τοπικό ντέρμπι της Λευκωσίας. Πρέπει να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο για να κερδίσουμε”.

Για την αποχή των οργανωμένων… “Σίγουρα δεν θα κρίνω εγώ τον λόγο που δεν έρχονται όμως όλοι οι παίκτες ξέρουμε πως έχουμε μεγάλη υποστήριξη από αυτούς. Ήρθαν στην προπόνηση μας την περασμένη βδομάδα και μας έδωσαν ένα καλό κίνητρο για το ντέρμπι. Όσο για αυτούς που έρχονται στα παιχνίδια, μας βοηθάνε να παίζουμε σε υψηλό επίπεδο. Ξέρουμε πως έχουμε μεγάλη υποστήριξη από όλους τους οπαδούς μας”

Καλύψτε όλες τις τραπεζικές σας ανάγκες με το επιχειρηματικό πακέτο για κυπριακές επιχειρήσεις www.ccb.coop.com.cy

ΒΕΤ ΟΝ ALFA, τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy