Είδαμε ΦΑΡΙΑΣ και ΣΑΛΑΙ... (Τι έγινε τις τελευταίες μέρες)

Το ψεσινό ματς του ΑΠΟΕΛ με τον Ερμή είναι αλήθεια πως προσφέρεται για σχόλια και συμπεράσματα... Ήδη λέχθηκαν αρκετά για την απόδοση των παικτών και της ομάδας. Ο Δώνης έκανε πολλές αλλαγές, έδωσε χρόνο σε παίκτες που δεν αγωνίστηκαν τελευταίως πολύ και ουσιαστικά παρέταξε μία... νέα ενδεκάδα.

Το σχόλιο μας μας σε αυτή την παρέμβαση αφορά δύο παίκτες. Τον Φαρίας που αγωνίστηκε 90 λεπτά και τον Σάλαι που πέρασε ως αλλαγή και πήρε περίπου 25 λεπτά.

Ο Αργεντινός έκανε το καλύτερο του παιχνίδι στο ΑΠΟΕΛ. Έχοντας συνολικά 16 συμμετοχές η χθεσινή ήταν η κορυφαία και μάλιστα με διαφορά. Στατιστικά 8 στις 10 κινήσεις του ήταν αποτελεσματικές με μερικές του ενέργειες στην αναχαίτιση αλλά και στην οργάνωση να είναι... επιπέδου. Ο Φαρίας είχε απόδοση που αν την επαναλάβει το ΑΠΟΕΛ τον χρειάζεται και μάλιστα πολύ για το τρίμηνο που απομένει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Πάμε στον Σάλαι... τον παίκτη που επικρίθηκε (δικαιολογημένα) πολύ το τελευταίο διάστημα. Ο νεαρός Ούγγρος έκανε ένα εξαιρετικό 25λεπτό, έδειχνε να είναι παίκτης αναγεννημένος. Κύριο χαρακτηριστικό της αγωνιστικής του... αλλαγής η ομαδικότητα. Έκανε τις ενέργειες του και στο μυαλό είχε την πάσα, την ομαδική δουλειά, το καλό όλων.  

Εισερχόμενοι... εντός ομάδας μαθαίνουμε πως τις τελευταίες μέρες έγινε δουλειά στην ομάδα σε ατομικό επίπεδο με αρκετούς ποδοσφαιριστές. Διοίκηση και τεχνική ηγεσία... δούλεψαν πολύ, και πολύ περισσότερο με τους δύο προαναφερθέντες.

Εκ του αποτελέσματος, με δείγμα το χθεσινό ματς, πραγματικά απέδωσαν οι κινήσεις τους.