Φώναξε... Παρών!

Ο επαναληπτικός αγώνας του ΑΠΟΕΛ με τον Ερμή, ήταν μια καλή ευκαιρία για τον Γιώργο Δώνη για να δώσει χρόνο συμμετοχής και να... τεστάρει ποδοσφαιριστές που δεν βρίσκονται συχνά τον τελευταίο καιρό στο αρχικό σχήμα.

Τέτοια περίπτωση είναι και ο Στάθης Αλωνεύτης ο οποίος πέρασε το... τεστ με άριστα. Τεστ που δεν αφορά φυσικά την ποιότητά του (αλίμονο να αμφισβητείται μετά από τόσα χρόνια) αλλά τον βαθμό ετοιμότητάς του.

Μέσα στο 2018 ο Στάθης μετρούσε ένα μόλις 90λεπτο. Μία φορά ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα και έγινε αλλαγή και άλλες τέσσερις φορές μπήκε στο παιχνίδι από τον πάγκο, χωρίς ωστόσο οι εμφανίσεις του να είναι τέτοιες που να... αναγκάσουν τον Δώνη να τον μονιμοποιήσει.

Ο αγώνας με τον Ερμή ήταν τέτοιος, αφού ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός ήταν εξαιρετικός, μοίρασε δύο ασίστ, είχε άλλες 2-3 ωραίες τελικές πάσες που δεν έγινα γκολ ενώ είχε και μια τελική προσπάθεια που σταμάτησε στο δοκάρι.

Με το πρωτάθλημα να μπαίνει στην τελική του ευθεία, η ποιότητα και η εμπειρία του Αλωνεύτη είναι βασικό συστατικό στην μάχη για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος στο ΑΠΟΕΛ.