ΟΡ: "Να πάμε γεμάτοι αυτοπεποίθηση με τον Απόλλωνα για να κερδίσουμε" (βίντεο)

Ο Τόμι Ορ μίλησε στα ΜΜΕ μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Δείτε μέσα από το κανάλι μας στο youtube όσα σχολίασε ο Αυστραλός για την αναμέτρηση...

Για το αποτέλεσμα: "Φτιάξαμε αρκετές ευκαιρίες για να κερδίσουμε το παιχνίδι και είναι απλά θέμα να είμαστε αποτελεσματικοί. Δεν ήμασταν αλλά είναι σημαντικό να μην μείνουμε σε αυτό. Έχουμε το παιχνίδι κυπέλλου και το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Είναι σημαντικό να ανακάμψουμε και να μην χάσουμε την προσοχή μας".

Για τον λόγο της ισοπαλίας: "Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο όμως το έκαναν δύσκολο για εμάς. Αμύνθηκαν καλά και όταν δεν μπορείς να πετύχεις το πρώτο γκολ, δεν μπορείς να ανοίξεις το παιχνίδι. Πρέπει να διατηρήσουμε την αυτοπεποίθησή μας ψηλά και να προπονηθούμε σκληρά για να τελειώσουμε την δουλειά στο κύπελλο την Τετάρτη και μετά να πάμε γεμάτοι αυτοπεποίθηση με τον Απόλλωνα για να κερδίσουμε".

Για τον κόσμο: "Ο κόσμος που έρχεται στο γήπεδο μας στηρίζει. Σήμερα ήταν στο πλευρό μας, μας βοήθησαν στα τελευταία 20 λεπτά και είναι κρίμα που δεν τους ανταμείψαμε με το γκολ. Αν και οι οργανωμένοι δεν ήταν εδώ, νιώσαμε την στήριξη όσων ήρθανε".