ΖΑΧΙΝΤ: "Αυτές οι ερωτήσεις πρέπει να γίνονται σε κάποιον άλλο"

Ο Γκαγιάς Ζαχίντ πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με το ΑΠΟΕΛ αλλά δεν είναι στις κλήσεις του Lars Lagerbäck για την Εθνική Νορβηγίας.

Ο μεσοεπιθετικός των γαλαζοκιτρίνων μίλησε σε Νορβηγική ιστοσελίδα και όταν ρωτήθηκε σχετικά, απάντησε πως...

"Έχω σταματήσει να σχολιάζω σχετικά με την Εθνική ομάδα για να είμαι ειλικρινής. Δέχομαι ερωτήσεις συνέχεια αλλά αυτές οι ερωτήσεις νομίζω ότι πρέπει να γίνονται σε κάποιον άλλο. Εγώ είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα μου, παλεύουμε για την πρώτη θέση επομένως όλη η προσοχή μου τώρα είναι εκεί". 

Για την σεζόν που κάνει στο ΑΠΟΕΛ: "Πιθανότατα έχω την καλύτερη σεζόν της καριέρας μου. Έγινα πιο σταθερός και παλεύω περισσότερο. Σκοράρω επίσης σε σταθερή βάση. Πάντα είχα την απορία για το πως θα ανταποκριθώ μετά από μια τέτοια μεταγραφή και τώρα έχω ως ένα βαθμό την απάντηση. Μου δίνει κίνητρο να παίζω σε μια ομάδα που επιβάλλεται και είμαι χαρούμενος που κατάφερα να αποδώσω στην πρώτη μου σεζόν στο εξωτερικό".

Για το μέλλον: "Το βλέπω αυτό σαν ένα σταθμό και θέλω να προχωρήσω και άλλo. Αλλά τώρα νιώθω καλά και όλη μου η προσοχή είναι στην μάχη του τίτλου".

Αν έχει παρατήσει την ιδέα να παίξει στην Εθνική: "Όχι δεν το νομίζω. Δεν το σκέφτομαι τόσο συχνά. Τώρα επικεντρώνομαι στην ομάδα μου και όταν θα συμβεί, θα συμβεί... αν συμβεί".