Το σχόλιο του Δώνη που... αγγίζει Άλεξ - Πέδρο

«Δυστυχώς δεχθήκαμε ένα απαράδεκτο γκολ. Ενώ ξέραμε ότι ο Απόλλωνας χτυπάει γρήγορα τα κόρνερ και τα φάουλ, κοιμηθήκαμε και δεχθήκαμε ένα γελοίο γκολ» ήταν η τοποθέτηση του Γιώργου Δώνη μετά το τέλος του αγώνα στην Λεμεσό.

Ο Ελλαδίτης χαρακτήρισε γελοίο το γκολ που δέχθηκε το ΑΠΟΕΛ από τον Μάγκλιτσα. Γνωρίζει όμως πολύ καλά πως η Λεμεσιανή ομάδα είναι εξαιρετική στις στημένες φάσεις.

Ζοάο Πέδρο και Άλεξ Ντα Σίλβα έχουν τρομερά κτυπήματα με αποτέλεσμα ο Απόλλωνας να είναι κίνδυνος θάνατος από κόρνερ και φάουλ.

Είναι δεδομένο πως οι προπονήσεις στον Αρχάγγελο θα εστιάσουν στις στημένες φάσεις και πώς θα εξουδετερώσουν τον αντίπαλο στον συγκεκριμένο τομέα.

Το kerkida σας αριθμεί όλα τα γκολ του Απόλλωνα από κόρνερ, φάουλ και πέναλτι.

Να σημειωθεί πως ΟΛΕΣ οι ομάδες του πρωταθλήματος πλην της Ανόρθωσης δέχθηκαν γκολ από στημένη μπάλα με τους Πέδρο και Αλεξ να είναι οι… εκτελεστές.

Η ομάδα του Αυγουστή έχει πετύχει 23 γκολ από τον συγκεκριμένο τομέα καθώς και την γκολάρα του Ντα Σίλβα στην Ασπίδα απέναντι στο ΑΠΟΕΛ.

Γιούστε, Μάγκλιτσα, Αλεφ, Παπουλής και Ζελάγια είναι αυτοί που είπαν «ευχαριστώ» στους «σερβιτόρους» Ντα Σίλβα και Πέδρο. Να αναφέρουμε πως ένα γκολ από φάουλ έχει πετύχει και ο Μάρκοβιτς.

Αναλυτικά τα γκολ και οι σκόρερ από κόρνερ-φάουλ

ΑΠΟΕΛ (εντός): Κόρνερ Πέδρο-Γκολ Μάγκλιτσα

ΑΕΚ (εντός): Απευθείας εκτέλεση φάουλ Μάρκοβιτς

ΑΕΛ (εντός): Κόρνερ Αλεξ-Γκολ Γιούστε

Ομόνοια (εντός): Κόρνερ Πέδρο-Γκολ Γιούστε

Ερμής (εντός) : Φάουλ Αλεξ-Γκολ Ζελάγια

Πάφος (εντός-εκτός): 3 κόρνερ Πέδρο/Αλεξ-Γκολ Μαγκλίτσα/Παπουλής/Αλεφ

Σαλαμίνα (εντός): Απευθείας εκτέλεση φάουλ Αλεξ

Ολυμπιακός (εντός): 3 κόρνερ Πέδρο-Γκολ Γιούστε/Ζελάγια/Πέδρο

** Επίσης από 7 γκολ έχουν προέλθει από το σημείο του πέναλτι