ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Νεκτάριου για την διαιτησία του ντέρμπι

Στον 'Αστρα 92.8 μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Νεκτάριος Πετεβίνος ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα. 

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του

Για την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ και οι μνήμες...

"Σαν χθες πέσαμε και με την Αντερλεχτ. Στιγμές που δεν ξεχνιούνται. Μακάρι να τα βλέπουμε συχνότερα. Αν και συμβιβαζόμαστε με την συμμετοχή μας στους ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ"

Για το ντέρμπι στη Λέμεσο...

"Το παιχνίδι της Κυριακής είναι πως αν υπάρχει νικητής θα είναι μόνος πρώτος στη κορυφή. Μια νίκη προσθέτει κάτι περισσότερο από τρεις βαθμούς. Σίγουρα και το γόητρο παίζει ρόλο. Δεν κρίνεται όμως ο τίτλος αύριο. Από σεβασμό προς τις υπόλοιπες ομάδες δεν θα κριθεί ο τίτλος στα μεταξύ μας παιχνίδια."

Ισχυρισμός πως ο νικητής θα πάρει και το πρωτάθλημα...

"Αν υπάρξει νικητή θα αυξήσει τις πιθανότητες για τον τίτλο. Σίγουρα μια από τις δυο θα το πάρει. Αυτός που πλησιάζει στον τίτλο, αυξάνει τις πιθανότητες".

Για τον διαιτητή...

"Εχει σημασία στο τέλος ενός αγώνα αν εκτιμάς το έργο του διαιτητή. Οταν δεν τον αναφέρεις τότε έκανε καλή δουλειά. Όταν τον αναφέρεις σημαίνει έκανε λάθη. Ευχόμαστε να συμβεί το πρώτο. Θέλουμε να είναι δίκαιος και για τις δυο ομάδες. Ακούσαμε και τον κ. Σκαπούλλη πως πρέπει να αποφεύγονται τα επικοινωνιακά τρικς. Ευχόμαστε να μην ασχολούμαστε την Δευτέρα".

Βλέπουμε όλα όσα γίνονται στην Ελλάδα, είμαστε σε καλύτερη κατάσταση...

"Ολες οι ομάδες θέλουν να κρίνονται τα παιχνίδια στον αγωνιστικό χώρο. Για το πως βρισκόμαστε, το Ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται στον πάτο. Θεωρώ πως είμαστε αρκετά σκαλιά προς τα πάνω"

Τις επιλογές του προπονητή...

"Οι ίδιες με αυτές που είχε στον αγώνα Κυπέλλου. Εννοώ οι ετοιμοπόλεμοι. Όλα τα παιδιά είναι επιλογές προπονητή. Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Μακρής και Σόουζα όσο δεν μπαίνουν σε κανονικό πρόγραμμα μειώνονται οι πιθανότητες τους. Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ποδοσφαιριστών και απομένει στον προπονητή ποιους θα επιλέξει".

Για τα εισιτήρια

"Εχει φθάσει στα 1000 εισιτήρια, μένουν 300 για το sold out. Tο Orange Shop προσφέρει βοήθεια σε όσους θέλουν να πάρουν εισιτήριο. Απλά θα πρέπει να προσκομίσουν την πολιτική ταυτότητα"

Για τις κλήσεις Μπεν Σιμόν

"Είναι θετική αυτή η προσέγγιση. Μηνάς και Νικόλας είναι στην Εθνική. Είναι όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να προπονείται με το Εθνόσημο. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές είναι το μέλλον του ποδοσφαίρου μας. Ευχόμαστε το καλύτερο."