Τι πήγε (πάει) λάθος;

Στο ΑΠΟΕΛ ψάχνονται για την χθεσινή τεσσάρα στο ντέρμπι κορυφής. Αναζητούν τον λόγο της ήττας. Δεν θα τον βρουν ποτέ. Και ο λόγος είναι απλός. Δεν υπάρχει λόγος αλλά... λόγοι και μάλιστα πολλοί. Στην κυπριακή, η κολοσυρμαθκιά φαινόταν, οι προχωρημένοι είχαν κτυπήσει καμπάνα εδώ και καιρό.

Το φετινό ΑΠΟΕΛ εξ αρχής είχε θέματα. Θυμηθείτε μόνο το ξεκίνημα με τα πρώτα ματς κόντρα την ομάδα του Λουξεμβούργου. Στο εκτός έδρας ματς κινδύνευσε σοβαρά από μία ερασιτεχνική ομάδα να αποκλειστεί. Γλύτωσε το 4-0 στο πρώτο ματς από την Βιτορούλ, άλλαξε προπονητή και το έσωσε. Ο Δώνης οδήγησε την ομάδα στους ομίλους με το χρυσάφι. Στα κυπριακά όμως οι πρωταθλητές δεν... έπαιξαν μπάλα. Στα περισσότερα ματς με το αχ και βαχ. Το τελευταίο ειδικά διάστημα το ΑΠΟΕΛ ήταν σε μερικά ματς πολύ άσχημο. Φλέρταρε με τις απώλειες και τώρα αυτές ήρθαν μαζεμένες. Ευθύνη ανήκει σε όλους. Σε κάποιους μεγαλύτερη σε κάποιους λιγότερη. Διοικούντες και προπονητής ηγούνται και συνάμα τους ανήκει το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης.

Το πρόβλημα στο ΑΠΟΕΛ δεν θα λυθεί μέσω των social media με τις παρεμβάσεις των οπαδών. Βεβαίως και έχουν δικαίωμα να σχολιάζουν και να κρίνουν αλλά τις αποφάσεις τις παίρνουν αυτοί που διοικούν.

Αυτοί ευθύνονται, αυτοί αποφασίζουν...