Κεφάλαιο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΩΝΗΣ (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/σενάρια)

Σημαντικά τα επόμενα 2-3 24ώρα για το μέλλον της σχέσης του ΑΠΟΕΛ με τον Γιώργο Δώνη. 

Η ήττα στο Τσίρειο δεν αποκλείεται να φέρει εξελίξεις. Το 4-2 έφερε το ΑΠΟΕΛ στο -3 και παράλληλα μείωσε αρκετά τις πιθανότητες κατάκτησης του πρωταθλήματος. 

Η αλήθεια είναι πως η πτώση της ομάδας στην 2η θέση δεν χρεώνεται αποκλειστικά στην τεχνική ηγεσία. Όπως γράψαμε και το πρωί (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) οι ευθύνες ανήκουν σε όλους όμως σημαντικό μερίδιο ανήκει στον Ελλαδίτη κόουτς. Βέβαια μιλάμε για το ίδιο άτομο που τον περασμένο Αύγουστο ανέλαβε την ομάδα και μέσα σε 3 μέρες το οδήγησε σε πρόκριση επί της Βιτορούλ και απ΄ εκεί έπειτα στους ομίλους του Champions League σώζοντας την χρονιά.

Η διαμόρφωση όμως των δεδομένων μετά το άσχημο ματς στο Τσίρειο ίσως επισπεύσει καταστάσεις στην ομάδα. Άλλωστε μέσα στις προσεχείς εβδομάδες θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις και για την μελλοντική σχέση του Δώνη με το ΑΠΟΕΛ. Εκεί που λοιπόν θα γίνονταν συζητήσεις για ανανέωση της συνεργασίας τώρα υπάρχει και περίπτωση πρόωρου διαζυγίου. Αν τελικώς η απόφαση είναι να μην συνεχίσουν μαζί τη νέα χρονιά οι δύο πλευρές τότε καθόλου απίθανο να προκύψει και από τώρα αποχώρηση.

Επαναλαμβάνουμε οι ευθύνες δεν ανήκουν ΜΟΝΟ στον Γιώργο Δώνη αλλά σίγουρα ο Ελλαδίτης απέκτησε πάρα πολλούς... πολέμιους ειδικά το τελευταίο διάστημα λόγω των επιλογών του αλλά και της μέτριας εικόνας της ομάδας σε αρκετά ματς.