ΕΞΕΛΙΞΗ με Ζαχίντ

Η μη κλήση του Ζαχίντ στην Εθνική Νορβηγίας σε μία χρονιά που πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις πιθανόν να φέρει εξελίξεις.

Πληροφορίες από την Νορβηγία αναφέρουν ότι η ομοσπονδία του Πακιστάν ζήτησε από την πρώην ομάδα του Ζαχίντ την Βαλερέγκα να μεσολαβήσει μιλώντας με την Νορβηγική ομοσπονδία έτσι ώστε να γίνουν όλα τα απαραίτητα και ο ποδοσφαιριστής να μπορέσει να ενισχύσει την Εθνική Πακιστάν.

Την επαφή έκανε ο Διευθυντής της ομοσπονδίας του Πακιστάν Fahad Ayaz Khan.

Σημειώνεται πως η οποιαδήποτε εξέλιξη πρέπει να περάσει από το ΑΠΟΕΛ καθώς ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την ομάδα ως κοινοτικός και όχι ως ξένος.

Επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή, είναι η Εθνική Νορβηγίας ωστόσο είναι διατεθειμένος να ασχοληθεί με οποιαδήποτε επικοινωνία από πλευράς Πακιστάν.

Μπορεί η Νορβηγία να είναι πι προηγμένη ποδοσφαιρικά ωστόσο έχει ιδιαίτερη σχέση με το Πακιστάν λόγω της παρουσία των γονέων του εκεί.

Ο ίδιος θεωρεί ότι στην φετινή χρονιά με το ΑΠΟΕΛ έκανε όσα μπορούσε να κάνει και δεν έχει πολλά περισσότερα να δώσει, για να πείσει τον προπονητή της Εθνικής Νορβηγίας να τον καλέσει.