"Αν ο Ζαχίντ περιμένει τηλεφώνημα από εμένα, μπορώ να το κάνω"

Έγινε μεγάλο θέμα στην Νορβηγία η μη κλήση του Γκάγιας Ζαχίντ στην Εθνική και σήμερα ο τεχνικός της ομάδας, Lars Lagerbäck, ρωτήθηκε σχετικά σε δημοσιογραφική διάσκεψη.

Αναφέρθηκε στο θέμα που υπάρχει με την Εθνική Πακιστάν (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) και το αν τελικά θα παίξει εκεί ο Ζαχίντ και έπειτα είπε πως ο παίκτης είναι αυτή την στιγμή πίσω... στην σειρά γιατί έχει άλλους ποδοσφαιριστές με τα ίδια χαρακτηριστικά.

"Οι παίκτες πρέπει να αποφασίσουν που θέλουν να παίζουν. Αν περιμένει τηλεφώνημα από εμένα, μπορώ να το κάνω. Η απόφαση είναι δική του. Ποτέ δεν μπορώ να υποσχεθώ σε οποιονδήποτε θέση στην Εθνική αλλά αν θέλει να μιλήσει μαζί μου, φυσικά πρέπει να το κάνουμε.

Όσον αφορά την φιλοσοφία παιχνιδιού μου κανένας παίκτης δεν αποκλείεται. Όμως την ίδια ώρα υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα σε παίκτες με παρόμοια χαρακτηριστικά. Δεν μπορείς να έχεις τέσσερις μέσους με τα ίδια χαρακτηριστικά γιατί δεν κερδίζεις έτσι ποδοσφαιρικούς αγώνες. Και στην ομάδα μας έχουμε ήδη αυτό το είδος παίκτη.

Αυτή την στιγμή ο Ζαχίντ είναι λίγο πίσω στην... σειρά αλλά είναι στο γκρουπ παικτών που παρακολουθούμε και σίγουρα είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση".