Ξέρει από… ΥΠΕΡΒΑΣΕΙΣ

Είναι φανερό ότι μετά το αποτέλεσμα του τελευταίου αγώνα στο Τσίρειο, το ΑΠΟΕΛ δεν έχει το πάνω χέρι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι γαλαζοκίτρινοι ηττήθηκαν καθαρά στο ντέρμπι κορυφής με τον Απόλλωνα και πλέον καλούνται να κάνουν μια μικρή υπέρβαση προκειμένου να ανέβουν ξανά στην πρώτη θέση και να κατακτήσουν στο τέλος το πρωτάθλημα. 

Είναι αλήθεια ότι το ΑΠΟΕΛ, μας έχει μάθει με τις υπερβάσεις οπότε κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι οι πιθανότητες που έχει για να στεφθεί στο τέλος πρωταθλητής, είναι ελάχιστες. 

Άλλωστε και από την πλευρά του Απόλλωνα κρατούν χαμηλούς τόνους μετά την τεσσάρα γνωρίζοντας ότι τίποτα ακόμα δεν έχει κριθεί. Η βαθμολογική διαφορά είναι άλλωστε ανατρέψιμη με δεδομένο ότι υπάρχουν άλλα εφτά παιχνίδια για το τέλος της σεζόν. 

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ επιδιώκει επίσης μια προσωπική υπέρβαση. Να καταφέρει σε εφτά παιχνίδια, να βάλει τα απαραίτητα γι΄αυτόν στοιχεία στο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ και να καταφέρει να ανατρέψει τα δεδομένα. 

Υπάρχει ποιότητα στον Αρχάγγελο. Παίκτες που μπορούν με την απόδοση τους στον αγωνιστικό χώρο να κάνουν την διαφορά και να καταφέρουν να κερδίσουν παιχνίδια. Αρχής γενομένης από το επόμενο με την ΑΕΛ.