ΑΠΑΝΤΗΣΕ για Σάλαϊ - "Είναι ψέμα, ο γιός μου φοβήθηκε"

Σε ιστοσελίδα της Ουγγαρίας μίλησε ο Τίμπορ Σαλάι, πατέρας του Ρόλαντ Σαλάι. Ο παλαίμαχος άσος άφησε αιχμές κατά των βοηθών του Ομοσπονδιακού προπονητή Λίκενς, ενώ υποστήριξε πως ήταν πράγματι χτυπημένος στο παιχνίδι των U-21 και γι΄ αυτό δεν αγωνίστηκε.

Θυμίζουμε πως ο προπονητής της Ουγγαρίας είπε πως ο λόγος που δεν κάλεσε τον Σαλάι δεν ήταν αγωνιστικός (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

- Πώς είναι ο γιος σας;

«Ως επαγγελματίας παίκτης, δεν υπάρχει χώρος για συναισθήματα.  Ελπίζω ότι ο γιος μου ξεπερνά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών»

Κανείς δεν κατάλαβε γιατί είναι εκτός ο Σαλάι…

"Προσπαθώ να μιλήσω ήρεμα, να μιλήσω γι 'αυτό, γιατί δεν θέλω να βλάψω κανέναν. Αισθάνομαι ότι ο γιος μου δεν κλήθηκε για να αποτελέσει ένα παράδειγμα προς τους υπόλοιπους"

Ποια είναι η δικαιολογία;

"Η επίσημη δικαιολογία είναι ότι προηγουμένως είχε αποφύγει το παιχνίδι των U-21. Aυτό είναι ένα ψέμα".

Με την Κόστα Ρίκα ο Σαλάι δεν έπαιξε αλλά λίγες μέρες μετά έπαιξε με την ομάδα του (ΑΠΟΕΛ);

"Αυτό που είναι σημαντικό σε αυτήν την περίπτωση είναι ότι ο Ρόλαντ επέστρεψε στη ομάδα του για έναν αγώνα. Η Κυπριακή ομάδα δήλωσε εκ των προτέρων στον προπονητή πως θα παίξει".

Και ο Roland δεν τραυματίστηκε;

- "Δεν αισθανόταν καλά, αισθάνθηκε πόνο στο στομάχι, έτσι πήγε σε ένα γιατρό στη Βουδαπέστη, φοβήθηκε ότι μπορεί να είναι φλεγμονή του προστάτη. Δεν είναι απαραίτητο να μιλήσουμε γι 'αυτό. Ευτυχώς, δεν ήταν κάτι και ο Roland επέστρεψε στην Κύπρο και έπαιξε για την ομάδα του"

Τι νομίζετε, γιατί αγνόησε τον γιο σας...

"Όταν ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής αναλαμβάνει, όλοι ξεκινούν με καθαρή σελίδα. Ακόμη και εκείνοι που έχουν κάνει τέτοια λάθη πριν. Ο Leekens έχει εργαστεί σε πολλά κλαμπ, με έμπειρους επαγγελματίες και αναμένεται από εκείνο να είναι επαγγελματίας. Άκουσε κάποιους βοηθούς του και επηρεάστηκε. Δεν θέλω να επιτεθώ προσωπικά, αλλά δεν συμπεριφέρεται καλά με το γιο μου. Εδώ παρατηρώ να εφαρμόζεται μόνο στον Ρόλαντ και όχι σε όλους".