Θα γλιτώσει το... πισωγύρισμα τριετίας;

Μετρώντας δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα, το ΑΠΟΕΛ προχώρησε σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και ο Μπρούνο Μπαλταζάρ αντικατέστησε τον Γιώργο Δώνη.

Μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την ΑΕΚ (0-0) και την βαριά ήττα από τον Απόλλωνα εκτός (4-2), ο Πορτογάλος τεχνικός στο ντεμπούτο του κόντρα στην ΑΕΛ θα επιδιώξει να ξεκινήσει με το… δεξί και να μην επιτρέψει σε… πισωγύρισμα τριετίας.

Τα τελευταία χρόνια οι «γαλαζοκίτρινοι» κατακτούν τον τίτλο του πρωταθλητή και για να το κάνουν αυτό, χρειάζεται να έχουν την απαιτούμενη σταθερότητα κατά την διάρκεια της σεζόν. Γι’ αυτό και για να βρει κανείς τρία (τουλάχιστον) σερί παιχνίδια πρωταθλήματος χωρίς νίκη, θα πρέπει να στραφεί πίσω στην σεζόν 2014-15!

Τότε μάλιστα το έπραξε σε δύο περιπτώσεις, με την πρώτη να είναι και η χειρότερη σε έκταση. Απ’ τις 20 Δεκεμβρίου του 2014 μέχρι και τις 17 Ιανουαρίου του επόμενου έτους, το ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε με 2-1 από τον Ερμή εκτός, εξήλθε ισόπαλο 1-1 με την Αγία Νάπα εντός, ηττήθηκε από την ΑΕΛ με 2-1 εκτός και έμεινε στο «Χ» με τον Οθέλλο, 1-1 εντός. Τέσσερα συνολικά παιχνίδια χωρίς νίκη.

Η δεύτερη (και τελευταία μέχρι στιγμής) φορά που στους «γαλαζοκίτρινους»… τρίτωσε το κακό, ήταν από τις 14 Μαρτίου του 2015 μέχρι και τις 4 Απριλίου του ίδιου έτους. Ισοπαλία 1-1 με την Ομόνοια εκτός, ισοπαλία 2-2 με τον Απόλλωνα εντός και ήττα 1-0 από την ΑΕΚ εκτός.