ΜΠΑΛΤΑΖΑΡ: "Νιώθω την αύρα του κόσμου, το ΓΣΠ πρέπει να είναι γεμάτο"

Δείτε όσα είπε ο Μπρούνο Μπαλταζάρ στην δημοσιογραφική μετά τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ...

Αρχικά: "Θα χώριζα το παιχνίδι σε δυο μέρη. Το πρώτο είναι μέχρι εκεί που σκόραρε η ΑΕΚ, μετά το παιχνίδι άλλαξε εντελώς. Μέχρι να σκοράρει η ΑΕΚ, ελέγχαμε πλήρως. Είχαμε την μπάλα και βάλαμε ένα γκολ αν και δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες. Πήγαμε στο ημίχρονο με αυτοπεποίθηση ότι μπορούσαμε για ακόμα ένα γκολ και ξεκινήσαμε καλά. Είχαμε την κεφαλιά του Μακρή όπου θα μπορούσαμε να κάνουμε το 2-0. Μετά προσπαθήσαμε για το δεύτερο γκολ και ένα αμυντικό λάθος μας στοίχισε τις ελπίδες πρόκρισης.

Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου, για τον τρόπο που αντιλήφθηκαν αυτά που ζήτησα και την δουλειά που έκαναν. Θέλω να κάνω ειδική αναφορά στον Μάρκο Στυλιανίδη, δεν είχε την ευκαιρία να δουλέψει πολύ μαζί μας αλλά όπως και οι άλλοι παίκτες, έκανε φανταστική δουλειά.

Είμαι απογοητευμένος που χάσαμε την ευκαιρία να παίξουμε στον τελικό. Ήταν ένας από τους στόχους μας στην αρχή της σεζόν. Δεν τα καταφέραμε και επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα.

Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή, πρέπει να ανακάμψουμε και να είμαστε όλοι έτοιμοι. Το παιχνίδι της Κυριακής δεν ξεκινά την Κυριακή αλλά αύριο το πρωί. 

Νιώθω την αύρα του κόσμου ότι θα έρθει στο γήπεδο. Το ΓΣΠ πρέπει να είναι γεμάτο για να σπρώξει την ομάδα

Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την πρόκριση στον τελικό

Μετά από ερώτηση για το ματς με τον Απόλλωνα: "Το παιχνίδι της Κυριακής είναι πολύ σημαντικό, πρέπει να κερδίσουμε. Ο Απόλλωνας είναι στον τελικό, διεκδικεί το πρωτάθλημα αλλά στο τέλος μπορεί να τα χάσει όλα. Είναι η στιγμή στην σεζόν που θα κριθούν τα πάντα. Αυτό που βλέπω στην προπόνηση και τα αποδυτήρια είναι ότι είμαστε έτοιμοι για τον Απόλλωνα, την ΑΕΛ και την Ανόρθωση".

Καλύψτε όλες τις τραπεζικές σας ανάγκες με το επιχειρηματικό πακέτο για κυπριακές επιχειρήσεις www.ccb.coop.com.cy»

ΒΕΤ ΟΝ ALFA, τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy