Η ατάκα του Μπαλταζάρ και ο... Μουρίνιο!

Με το που ακούστηκε για τελευταία φορά χθες το σφύριγμα στον αγώνα με την ΑΕΚ, όλοι στο ΑΠΟΕΛ ζουν και αναπνέουν για το μεγάλο ντέρμπι που ακολουθεί…

Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα υποδεχθούν την Λεμεσιανή ομάδα τρεις στροφές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος και θέλουν μόνο την νίκη για να καλύψουν το -2 και να ανέβουν στην κορυφή.

Το παιχνίδι είναι την Κυριακή αλλά ουσιαστικά… ξεκίνησε από το βράδυ της Τετάρτης όταν οι δύο ομάδες ξεμπέρδεψαν με το Κύπελλο.

«Ο Απόλλωνας είναι στον τελικό, διεκδικεί το πρωτάθλημα αλλά στο τέλος μπορεί να τα χάσει όλα», ήταν η ατάκα που ξεχώρισε από τις δηλώσεις του Μπρούνο Μπαλταζάρ, στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με την ΑΕΚ, σε μια προσπάθεια για να… στείλει το άγχος στην απέναντι πλευρά, στους παίκτες και τον προπονητή του Απόλλωνα.

Στην Ευρώπη είναι γνωστή τακτική τα Mind Games πριν από τόσο κρίσιμα παιχνίδια και ένας Πορτογάλος προπονητής δεν θα μπορούσε να μην ακολουθήσει την τακτική αυτή. Άλλωστε, ο άνθρωπος που καθιέρωσε τα Mind Games στην τελευταία δεκαπενταετία στο ποδόσφαιρο είναι συμπατριώτη του, και ονομάζεται Ζοσέ Μουρίνιο!