Ο ΠΟΤΕ των... εκατομμυρίων!

Το φινάλε της σεζόν ήταν ιδανικό για το ΑΠΟΕΛ και τον Μίκαελ Ποτέ.

Ο επιθετικός των "γαλαζοκιτρίνων", στην πρώτη του χρονιά στην ομάδα ευτύχησε να γίνει ο... ήρωας της τελευταίας στιγμής με το γκολ του στο παιχνίδι με την Ανόρθωση.

Μπορεί ο Ποτέ να μην σκόραρε με την ίδια συχνότητα που το έκανε όντας ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας και της Adana Demirspor, αλλά τα δεδομένα φέτος ήταν διαφορετικά. Δεν ήταν σε μια ομάδα που περιστρέφονταν όλα γύρω του, αλλά σε μια ομάδα που διέθετε πολλούς ποιοτικούς παίκτες στην μεσοεπιθετική γραμμή. Ωστόσο, όσες φορές χρειάστηκε να... βγει μπροστά το έκανε με μεγάλη επιτυχία έχοντας μάλιστα 3 γκολ τα οποία αξίζουν... εκατομμύρια!

Γκολ εντός έδρας με την Ντόρτμουντ, γκολ και στην Γερμανία με τον ίδιο αντίπαλο στα παιχνίδια των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Με τα δύο γκολ αυτά το ΑΠΟΕΛ εξασφάλισε δύο ισοπαλίες, οι οποίες συνολικά έφεραν 1 εκατομμύριο στα ταμεία της ομάδας (500 χιλιάδες η κάθε ισοπαλία).

Και με το γκολ του στο ντέρμπι με την Ανόρθωση στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, εκτός από το πρωτάθλημα δίνει στο ΑΠΟΕΛ την δυνατότητα να συμμετέχει ξανά στα προκριματικά των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, τα οποία υπό προϋποθέσεις μπορέσουν να γεμίσουν εκ νέου τα ταμεία της ομάδας.