ΣΑΛΑΪ για ΟΛΑ (Δηλώσεις)

Συνέντευξη σε Ιταλικό ΜΜΕ παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Ρόλαντ Σάλαϊ.

Ο νεαρός άσος των "γαλαζοκιτρίνων" μεταξύ άλλων ανέφερε...

"Ήταν μια ενδιαφέρουσα σεζόν για μένα. Υπήρχε μια μικρή διαφορά ανάμεσα σε εμάς και του Απόλλωνα και τελείωσε το πρωτάθλημα το Σάββατο. Στο τέλος ευτυχώς πήραμε το καλύτερο δυνατό και τώρα απολαμβάνουμε την κατάκτηση του τίτλου. Για μένα είναι ένα απερίγραπτο και μοναδικό συναίσθημα, γιατί δεν είχα κερδίσει ποτέ ένα τρόπαιο πριν από αυτό

Είμαι ευχαριστημένος με τα θετικά σχόλια του προπονητή μου και χαίρομαι που συνέβαλα για να κερδίσει η ομάδα μου. Νομίζω ότι έπαιξα καλά καθ 'όλη τη διάρκεια της σεζόν. Τώρα ο στόχος μου είναι να συνεχίσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, να ξεπερνώ τον εαυτό μου καθημερινά ".

Αν νιώθει πως αυτή η εμπειρία τον βελτίωσε: "Ναι αυτό πιστεύω. Ξέρω τι μπορώ να δώσω στο γήπεδο και αυτό που πάντα προσπαθώ να κάνω είναι να μετατρέπω την σκέψη σε πράξη στο γήπεδο, για να βοηθάω την ομάδα. Πάντα προσπαθώ να κάνω τη διαφορά στο γήπεδο. Κάποτε περισσότερο κάποτε λιγότερο. Όμως ο στόχος για μένα είναι να βελτιώνομαι και να ωριμάζω κάθε μέρα, κάθε λεπτό της καριέρας μου. Και φυσικά εκτός γηπέδου σε κάθε λεπτομέρεια, γιατί είμαι επαγγελματίας και πρέπει να συμπεριφέρομαι ανάλογα 24 ώρες το 24ωρο".

Για τις καλύτερες του στιγμές στη σεζόν: "Είμαι πολύ τυχερός γιατί βίωσα πολλές αξέχαστες στιγμές από τον Αύγουστο μέχρι τώρα. Όμως αν πρέπει να διαλέξω, θα διαχώριζα τις καλύτερες στιγμές μου σε προσωπικό επίπεδο και αυτές με την ομάδα. Ατομικά διαλέγω τα ματς κόντρα στη Ρεάλ, Μαδρίτης, την Τότεναμ και την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Για τη δεύτερη κατηγορία θα διάλεγα το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, αυτό που μας έδωσε τον τίτλο. Επειδή όπως είπα και πριν αυτό δεν μου το έζησα ξανά. Ελπίζω πως το μέλλον αυτό θα συμβαίνει συχνά σε μένα".

Για το μέλλον του: "Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον. Είμαι επικεντρωμένος στην δουλειά που κάνω με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Έχω συμβόλαιο και θα δούμε. Με τα υπόλοιπα ασχολείται ο ατζέντη. Αυτό δεν είναι η δουλειά μου, η δουλειά μου είναι να σκεφτομαι μόνο το αγωνιστικό και να δίνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα μου".