ΣΧΟΛΙΑ για την μεταγραφή Καζού στο ΑΠΟΕΛ

Η ένταξη του Καζού στο ΑΠΟΕΛ ανακοινώθηκε και επίσημα και οι δυο ατζέντηδες του Βραζιλιάνου αμυντικού σχολίασαν την μεταγραφή...

"Μετά από πολλή δουλειά είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη μεταγραφή του Καζού στο ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας. Σου εύχομαι καλή τύχη σε αυτή την πρόκληση και μπορείς να είσαι βέβαιος ότι η δουλειά μόλις ξεκινάει. Παίρνω αυτή την ευκαιρία για να ευχαριστήσω τους φίλους της fusiongroupagency για την υποστήριξη" σχολιάζει ο Βινίσιους.

"ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΕΣ 3,12

1 Όλα τα πράγματα έχουν τον καθορισμένο χρόνο τους και υπάρχει χρόνος για όλους τους σκοπούς
2 Υπάρχει η στιγμή για να γεννηθείς και η στιγμή να πεθάνεις, η στιγμή για να φυτέψεις, και η στιγμή για να αποκομίσεις αυτό που φυτεύεται.

Αδελφέ, αυτή είναι η στιγμή που ο Θεός έχει κρατήσει για μας και μόνο εμείς ξέρουμε τι έχουμε κάνει για να φτάσουμε εδώ. Πιστεύω ότι είναι η στιγμή να είμαστε ευτυχείς και να αποκομίσουμε ό,τι έχει φυτευτεί. Ο Θεός ελέγχει τα πάντα και μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι με αυτή τη νέα πρόκληση στη ζωή μας. Η οικογένειά μου σου εύχεται όλη την τύχη στον κόσμο και θα είμαστε μαζί μέχρι το τέλος", είναι το σχόλιο του Άντερσον.