(ΔΗΛΩΣΕΙΣ) Νεκτάριος για Καζού και προγραμματισμό

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στον ΑΣΤΡΑ 92.8 για την απόκτηση του Καζού και άλλα θέματα προγραμματισμού...

Για τον Καζού: "Έχουμε συμφωνία με Παραναένσε και Σάντος στη Βραζιλία, δυο πολύ μεγάλες ομάδες. Η επιλογή Καζού είναι αποτέλεσμα έρευνας που γίνεται εδώ και αρκετό καιρό. Ελπίζουμε πως θα είναι μια επένδυση που θα μας αποφέρει και άλλα οφέλη πέρα του αγωνιστικού, όπως και η Σάντος. Είναι ένα διαφορετικό πλαίσιο που θέλουμε να λειτουργήσουμε. Αυτή η συμφωνία προέκυψε από την θέληση των Βραζιλιάνικων ομάδων να συνεργαστούν και με άλλες ομάδες πέραν από Πορτογαλικές. Το ΑΠΟΕΛ είναι μια καλή περίπτωση λόγω της συνεχούς παρουσίας του σε Ευρωπαϊκούς ομίλους".

Αν ενδέχεται να προκύψει και άλλη κίνηση από Βραζιλία: "Ναι είναι μια αγορά που παρακολουθούμε συνεχώς. Είναι η πιο μεγάλη αγορά του πλανήτη, σαφώς και μπορεί να προκύψουν και άλλες περιπτώσεις"

Για το πότε αναμένεται η επόμενη ανακοίνωση: "Δεν είναι θέμα το πότε θα προκύψει. Έχουμε ως στρατηγική να εξυπηρετηθούν οι άμεσες προτεραιότητες για να έχουμε μια ομάδα έτοιμη να ανταποκριθεί στον 1ο και 2ο προκριματικό γύρο και αναλόγως θα προχωρούμε. Η έναρξη προετοιμασίας είναι στις 11 Ιουνίου όμως φυσικά το μεταγραφικό παράθυρο θα είναι ανοικτό μέχρι το τέλος Αυγούστου. Το προπονητικό κέντρο που θα πάμε είναι το ίδιο με τα τελευταία πέντε χρόνια, το Μιστράλ στην Πολωνία".