"Είπα το ΝΑΙ για δύο λόγους"

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση της ποδοσφαιρικής εταιρείας του ΑΠΟΕΛ αναφέρεται στη σύναψη συμφωνίας με τον Γερμανό προπονητή Thorsten Fink, του οποίου "φιλοξενούνται" δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα των "γαλαζοκιτρίνων".

Αναλυτικά:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ "ΔΗΜΟΣΙΑ" ΛΤΔ ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με τον Γερμανό προπονητή Thorsten Fink.

O κ. Fink θα συνεργαστεί με τον ΑΠΟΕΛ για τους επόμενους 18 μήνες (6+12).

O νέος προπονητής της ομάδας μας, θα παραμείνει στην Κύπρο μέχρι και την Τρίτη. Θα επιστρέψει στην Γερμανία για να διευθετήσει τις προσωπικές του υποθέσεις και θα επιστρέψει για να αναλάβει την ομάδα, την Πέμπτη. Στον πάγκο της ομάδας μας για τον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό θα βρίσκεται ο Σάββας Παρασκευά.

Αμέσως μετά την υπογραφή των συμβολαίων, ο Thorsten Fink μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ.

Δήλωση Thorsten Fink

"Υπάρχουν δύο λόγοι για τους οποίους αποφάσισα να συνεργαστώ με τον ΑΠΟΕΛ. Ο πρώτος είναι ότι έψαχνα μια ομάδα που να μου δώσει την ευκαιρία να κερδίσω τίτλους. Μέσα από αυτή την επιτυχία μπορείς να αγωνιστείς στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο. Δεν το κρύβω ότι θέλω να οδηγήσω την ομάδα στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι μια ομάδα πολύ έμπειρη σε αυτό τον τομέα.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι μια σοβαρή ομάδα. Η διοίκηση από την πρώτη στιγμή, έδειξε επαγγελματισμό αλλά και το πόσο πολύ ήθελε να συνεργαστεί μαζί μου.

Τώρα πλέον διψώ να δουλέψω και διακρίνω ότι είμαι σε μια ομάδα με μεγάλη προοπτική."