Γιώργος και Βασίλης

Όπως δείχνει από τη μέρα που ήρθε ο Τόρστεν Φινκ δεν "κολλάει" σε ονόματα και είναι αποφασισμένος να αξιολογήσει όλους τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ, αλλά και κάποιους νεαρούς που αγωνίζονται στην ομάδα Νέων.

Ο Γερμανός θέλει να σχηματίσει πλήρη εικόνα για το έμψυχο δυναμικό των "γαλαζοκιτρίνων" και δεν διστάζει είτε να δοκιμάζει παίκτες σε κάποιες άλλες θέσεις από αυτές που τους είχαμε συνηθίσει είτε να δίνει χρόνο σε αρκετούς νεαρούς, όπως έπραξε και στο φιλικό με τη Δόξα.

Δύο εξ αυτών μάλιστα βρήκαν και το δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο Γιώργος Χριστοδούλου, αλλά και ο Βασίλης Παπαφώτης.

Ο πρώτος γεννήθηκε στις 17 Αυγούστου 1997 και μετράει 14 συμμετοχές με την ομάδα Νέων, έχοντας πετύχει και 5 γκολ. Προέρχεται από τις Ακαδημίες της ΑΕΠ και προτού μετεγγραφεί στο ΑΠΟΕΛ είχε περάσει από την ΑΕΛ και μάλιστα είχε αγωνιστεί σε φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΖ. Εν τέλει, κι αφού δεν τα βρήκε με τη Λεμεσιανή ομάδα, μετακόμισε στη Λευκωσία. Πρόκειται για ένα σύγχρονο αμυντικό χαφ, με ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Ο δεύτερος είναι 20 ετών (10/08/1995)  κι επίσης έχει αγωνιστεί σε 14 παιχνίδια της ομάδας Νέων, σκοράροντας άλλα 6 τέρματα.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που είναι γνωστός στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, αφού έχει αγωνιστεί και στην ανδρική ομάδα και μάλιστα την περσινή σεζόν... μέτρησε δύο συμμετοχές.